-

Originally Posted by
tospa
121.825 shortladık oraya stop yazdık kendi kendine stoplamış karavana attık ilk grafiği çalıştırmadı. Şuna döndüm şimdilik.

Sabahki gibi aç gözlülük yapmadım 1125 puana kapandım bu kez. Hızlı bir trade oldu elleam.
-

Originally Posted by
JAS
Son olabilecek senaryolar. Akşama detay yazarım, yorgunluktan sızmaz isem.
Merhaba Dostlar,
Mavi senaryo öldü. Siyah mı, kırmızı mı. Bu çok iyi oldu çünkü 92000 tutmazsa kırmızı der fişi çekeriz.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
hpy
Abi endeksi yolladım. Cidden usengeclik benimkisi. Yine de istediğiniz hisse veya başka şey varsa bakalım.
Dostum ne demek. Çok teşekkürler paylaşımın için.
Bir de garanti ve akbankın günlük ve haftalığını verirsen çok sevinirim.
-
Eğer endeks 92000 civarına gelebilirse, Sv hpy nin günlük grafikteki gösterge yeşil desteğe varır.
-
Şu forumu telefondan okumak ciddi sıkıntı benim için. İstediğim garanti grafiğini Dostum hpy göndermiş, ben ise yazdıktan sonra görüyorum.
-

Originally Posted by
JAS
Merhaba Dostlar,
Mavi senaryo öldü. Siyah mı, kırmızı mı. Bu çok iyi oldu çünkü 92000 tutmazsa kırmızı der fişi çekeriz.
Lenovo P1a42 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kırmızı,kırmızı
80 ekadar
-

Originally Posted by
hpy
Grafiklerin yorumuna gelirsek ben halen endeksin gözü toprağa bakarken doların ziplayacsgini düşünüyorum. Çizimlerden bellidir zaten. Cuma günü rahip için karar açıklanacak. Karar büyük ihtimalle olumsuz olacak piyasalar için diye düşünüyorum. Sonrasında bir gece ansızın kararname ile çıkabilir mi bilemem ama yargılamaya devam kararı çıkar gibi geliyor bana. En azından benim gesfiklerden gördüğüm bu
Papaz için önce olumsuz sonra olumlu haber siyah çizim, komple olumsuz haber kırmızı çizim diye düşünüyorum.
-

Originally Posted by
KOÇ
kırmızı,kırmızı
80 ekadar
[emoji120][emoji120][emoji120]
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri