***SAYAS*** SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Finansal Duran Varlýk Satýþý
***SAYAS*** SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Finansal Duran Varlýk Satýþý )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Finansal Duran Varlýk Satýþý
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Satýþa Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
25/07/2017
Satýþa Ýliþkin Yönetim Kurulu Kararýnda Baðýmsýz Üyelerin Çoðunluðunun Onayý Var mý?
Var
Satýlan Finansal Duran Varlýðýn Ünvaný
Plaka Mobilya Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Þirketi
Satýlan Finansal Duran Varlýðýn Faaliyet Konusu
Kurumsal mobilya ve toplu konut mobilyalarý üretim ve taahhüt iþleri
Satýlan Finansal Duran Varlýðýn Sermayesi
10.000.000 Türk Lirasý
Ýþlemin Tamamlandýðý/Tamamlanacaðý Tarih
Ýþlemin tamamlanmasý deðerleme yapýlmasý, alýcý ile müzakerelerin baþarýyla sonuçlandýrýlmasý, düzenleyici resmi kurumlardan gerekli olabilecek izinlerin alýnmasý ve pay devri sözleþmesinde hükme baðlanabilecek diðer koþullarýn gerçekleþmesi ve / veya tamamlanmasýna baðlý olarak þekillenecek olup kamuoyunun güncellenmesi temin edilecektir.
Satýþ Koþullarý
Henüz Belli Deðil (Not Determined Yet)
Satýlan Paylarýn Nominal Tutarý
-
Beher Pay Fiyatý
-
Toplam Tutar
-
Satýlan Paylarýn Finansal Duran Varlýðýn Sermayesine Oraný (%)
-
Satýþ Sonrasýnda Finansal Duran Varlýktaki Ýþtirak Oraný (%)
-
Satýþ Sonrasý Sahip Olunan Oy Haklarýnýn Finansal Duran Varlýðýn Toplam Oy Haklarýna Oraný (%)
-
Satýlan Finansal Duran Varlýðýn Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablosundaki Aktif Toplamýna Oraný (%)
-
Ýþlem Bedelinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Yýllýk Finansal Tablolara Göre Oluþan Hasýlat Tutarýna Oraný (%)
-
Ortaklýðýn Faaliyetlerine Etkisi
-
Satýþ Sonucu Oluþan Kar/Zarar Tutarý
-
Varsa Satýþ Karýnýn Ne Þekilde Deðerlendirileceði
5520 Sayýlý Kurumlar Vergisi Kanunu'nun "istisnalar" baþlýðýný taþýyan 5/1-e maddesi kapsamýnda, iþtirak hissesi satýþ kazancýnýn istisnadan yararlanan kýsmý pasifte özel bir fon hesabýna alýnacaktýr.
Varsa Satýþ Karýnýn Ne Þekilde Deðerlendirileceðine Ýliþkin Yönetim Kurulu Karar Tarihi
Pay ve devrininin gerçekleþeceði tarihi ("Kapanýþ" tarihini) takiben ayrý bir Yönetim Kurulu Kararý alýnacaktýr.
Satýn Alan Kiþinin Adý/Ünvaný
-
Karþý Taraf SPK Düzenlemelerine Göre Ýliþkili Taraf mýdýr?
Hayýr (No)
Satýn Alan Kiþinin Ortaklýkla Ýliþkisi
-
Varsa Ýþleme Ýliþkin Sözleþme Tarihi
25/07/2017
Finansal Duran Varlýðýn Deðerinin Belirlenme Yöntemi
-
Deðerleme Raporu Düzenlendi mi?
Düzenlenmedi (Not Prepared)
Deðerleme Raporu Düzenlenmediyse Nedeni
Düzenlenecektir.
Deðerleme Raporu Düzenlendiyse Tarih ve Numarasý
-
Deðerleme Raporunu Hazýrlayan Deðerleme Kuruluþunun Unvaný
-
Deðerleme Raporu Sonucu Bulunan Tutar
-
Ýþlem Deðerleme Raporundaki Sonuçlara Uygun Gerçekleþtirilmemiþse/Gerçekleþtirilmeyecekse Gerekçesi
-
Açýklamalar
Yönetim Kurulumuzun 25/12/2017 tarih ve 2017/37 sayýlý Kararý ile bilgileri yukarýda yer alan baðlý ortaklýðýmýzýn paylarýnýn tamamýnýn satýþa çýkartýlmasýna karar verilmiþtir. Bu çerçevede baðlý ortaklýðýmýzýn TFRS 5 Satýþ Amaçlý Elde Tutulan Duran Varlýklar ve Durdurulan Faaliyetler Standardý kapsamýnda satýþ amaçlý elde tutulan varlýk olarak sýnýflandýrýlmasýna ve baðýmsýz bir kuruluþa SPK düzenlemelerine göre þirket deðerleme çalýþmasý yaptýrýlmasýna karar verilmiþtir.
Ýliþkili tarafýmýz Ateþ Çelik Ýnþ. Taah. Proje. Müh. San. ve Tic. A.Þ. tarafýndan baðlý ortaklýðýmýzýn satýn alýnmasýna iliþkin niyet beyanýnda bulunulmuþ olup henüz baðlayýcý bir sözleþme yapýlmýþ deðildir.
Kamuoyuna duyurulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/646929
BIST
(25/12/2017 - 13:06:13)
Ve onlar hile yaptýlar, Allah da (onlara) hile yaptý. Ve Allah, (hileye karþý) hile yapanlarýn en hayýrlýsýdýr.
Yer Ýmleri