Hisse.net yneticilerinden irketin ismini gncellemelerini istemitim. Ellerine salk ilgilenmiler. Teekkrler 👏
Hisse.net yneticilerinden irketin ismini gncellemelerini istemitim. Ellerine salk ilgilenmiler. Teekkrler 👏
Bilindii zere irketimiz ilikili tarafmz Ate elik'e (Ate Wind Power), Nisan 2018'de yaplan ereve mutabakat erevesinde rzgar trbinleri ve trbin kulelerinin belirli aksamlarn tedarik etmektedir.
15/2/2022 tarihinde Kamuyu Aydnlatma Platformu'nda yaymlanan yeni Bilgilendirme Politikamz'da ereve szlemeler kapsamndaki dnemsel siparilere ilikin aklama yaplabilecei dzenlenmitir. Bu erevede irketimiz 2022 ylnn ikinci eyrei itibariyle Ate Wind Power'dan haslat beklentisini her eyrekte aklamaya balamtr.
irketimiz 2023 ylnn birinci eyreinde Ate Wind Power'a rzgar trbini ve trbin kulesi aksamlar ile ticari mal satlarndan yaklak 3.000.000 EUR haslat elde etmeyi beklemektedir.
2022 yl son eyrekte elde edilen haslat ilgili eyree ait finansal tablolarmz araclyla aklanacaktr.
Kamuoyuna sayglarmzla duyurulur.
irketimizin yenilenebilir enerji endstrisi ekipmanlar retim hattnn modernizasyonu amacyla yatrmlarda devlet yardmlarna ynelik bavuru yaplm olup T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanl tarafndan 25/4/2021 tarih ve 523077 sayl Yatrm Tevik Belgesi dzenlendii ve Belge kapsamnda 5.863.690 TL tutarnda makine - ekipman tedarik edildii daha nce kamuya aklanmtr. Yatrm Tevik Belgemiz 12.941.000 TL tutarnda lazer kesme tezgh tedariki amacyla revize edilmi bulunmaktadr.
irketimiz tarafndan sektrdeki byme trendi karsnda yatrmlara devam edilmesi planlanmaktadr.
Kamuya sayglarmzla duyurulur.
irketimizin yenilenebilir enerji endstrisi ekipmanlar retim hattnn modernizasyonu amacyla T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanl tarafndan dzenlenen 25/4/2021 tarih ve 523077 sayl Yatrm Tevik Belgesi kapsamna 12.941.000 TL tutarnda bir makine eklendii daha nce aklanmtr. Belge'de toplam 5.850.000 TL tutarnda iki kaynak robotu ve abkant almna ynelik ikinci bir revizyon tamamlanmtr.
irketimiz tarafndan sektrdeki byme trendi karsnda yatrmlara devam edilmesi planlanmaktadr.
irketimiz Ynetim Kurulu'nun 27.02.2023 tarih ve 2023/10 sayl Karar araclyla, irketimizin pay piyasasnda salkl fiyat ve miktar hareketlerinin oluumu ve fiyat istikrarnn desteklenmesi suretiyle pay sahiplerimizin menfaatlerinin korunmas amacyla:
1. Trk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasas Kanunu'nun ilgili hkmleri, Sermaye Piyasas Kurulu'nun II-22.1 sayl Geri Alnan Paylar Teblii ve 14/2/2023 tarih ve 2023/10 sayl SPK Blteni'nde yaymlanan Kurul Karar Organ'nn i-SPK.22.7 (14.02.2023 tarih ve 9/177 s.k.) sayl lke Karar dorultusunda bir geri alm program balatmasna,
2. irketimizin karlm sermayesinin yzde birine denk gelecek ekilde 772.500 TL nominal deere sahip 772.500 adet paya kadar geri alm yaplmasna,
3. Geri alm program iin ayrlan kaynan azami 30.000.000 Trk Liras olarak belirlenmesine,
4. Geri alm program ve kapsamnda yaplacak ilemler hakknda bilgilendirmenin dzenlenecek ilk genel kurul toplantsnn gndemine alnarak genel kurulda pay sahiplerinin bilgisine sunulmasna,
5. Geri alm program kapsamnda ilemlerinin karar tarihinden itibaren 31.12.2023 tarihine kadar olan srede gerekletirilmesine ve geri alma ilikin konularda Ynetim Kurulu Bakanl'nn yetkili klnmasna karar verilmitir.
Kamuya sayglarmzla duyurulur.
irketimiz Ynetim Kurulu'nun 27.02.2023 tarih ve 2023/10 sayl Karar araclyla, irketimizin pay piyasasnda salkl fiyat ve miktar hareketlerinin oluumu ve fiyat istikrarnn desteklenmesi suretiyle pay sahiplerimizin menfaatlerinin korunmas amacyla bir geri alm program balatlmasna karar verilmitir.
Mezkur pay geri alm program kapsamnda irketimiz tarafndan 27.02.2023 tarihinde Borsa stanbul'da pay bana 30,90 ila 31,00 TL fiyat aralnda (arlkl ortalama 30,99 TL) toplam 100.000 TL nominal deerli pay geri alnmtr.
Gerekletirilen ilem sonucunda geri alnan paylarn nominal deeri, ilemin program kapsamndaki ilk ilem olmas nedeniyle, 100.000 TL olup irketimizin sermayesine oran yzde 0,1294 seviyesindedir.
Kamuya saygyla duyurulur.
irketimiz Ynetim Kurulu'nun 27.02.2023 tarih ve 2023/10 sayl Karar araclyla, irketimizin pay piyasasnda salkl fiyat ve miktar hareketlerinin oluumu ve fiyat istikrarnn desteklenmesi suretiyle pay sahiplerimizin menfaatlerinin korunmas amacyla bir geri alm program balatlmasna karar verilmitir.
Mezkur pay geri alm program kapsamnda irketimiz tarafndan 10.03.2023 tarihinde Borsa stanbul'da pay bana 30,00 ila 30,30 TL fiyat aralnda (arlkl ortalama 30,18 TL) toplam 100.000 TL nominal deerli pay geri alnmtr.
Gerekletirilen ilemler sonucunda geri alnan paylarn nominal deeri 200.000 TL olup irketimizin sermayesine oran yzde 0,2588 seviyesindedir.
Kamuya saygyla duyurulur.
Yer mleri