hergün düþüyor maliyetim 5,23 hakkým haram zehir zýkkým olsun bilerek dusuruyorlar
hergün düþüyor maliyetim 5,23 hakkým haram zehir zýkkým olsun bilerek dusuruyorlar
þimdiye kadar bý cok kagýtta zararlarým olmustur bený en cok yýpratan 2 kaðýt 1 i genyh zamanýnda buyuk zarar ettým sýmdýde sanko benzer durumdayým çok üzülüyorum içimi nere dökeyim maliyetim yuksek hergun dusmesi bilinçli yapýldýgý kanaatindeyim lanet olsun
Kötü bir bilanço.
Þirket reel olarak küçülüyor.
Satýþlar fiziki olarak küçülmüþ,ciro çok az artmýþ!.
Ürün fiyatlarý(Pamuk)artmýþ,ciro artýþ sebebi.
1.Döviz artýþýndan para kazanamamýþ.
2.Firmanýn biriken fonlarý alacaklarda yýðýldýðý halde oradan bir gelir elde edememiþiz!
Sanko Tekstil Ýþletmeleri'nden,peþin almýþýz vadeli satmýþýz ama arbitrajdan(kar marjýmýz nerdeyse ayný) para yok!
eee
para yoksa ...
Araba nerede?
Son düzenleme : paydas; 27-02-2017 saat: 23:50.
Sn paydaþ ilk mesajýnýzý atmýþýnýz.
O da sankopazarlama için.
Biraz daha düþsün diye yýrtýnan bir grup var maalesef.
Baðrý yanan insanlarla böyle afaki yok pamuk artmýþ yok dövizden para kazanamamýþ.yorumlarla canlarýný sýkmanýn alemi yok.
Baský baský baský...
Muazzam bir baský kurmuþlar senede..kim yapýyorsa bende müstehaklarýný bulacaklarýna inananlardaným..
BÝST te merdiven altý ne senetler prim üzerine prim yaparken sankonun bu görüntüsü hakka uygun deðil.
Vesselam.....
Sent from my SM-N7505 using hisse.net mobile app
Hiç kimse neden þu soruya kafa yormuyor.biz küçük yatýrýmcýnýn elinde var 3 / 5 lot sanko da var 10 milyon lot býrakýn onlar düþünsün.biz bekleriz sorun yok
" Hedefine ulaþamadýðýnda yapman gereken hedefe giden yolu deðiþtirmektir, hedeften vazgeçmek deðil."
Sankonun ilk maliyeti kurucusu olduðu için sýfýra yakýndýr.
Sent from my SM-N915F using hisse.net mobile app
Yer Ýmleri