Merak ediyorum Finansman Giderleri geçen yıldan 3 kat Esas Faaliyetlerden Gidrleede 2.5 kat artacak ne oldu.
Diyorum bu şirket isterse 100 Milyonluk iş alsın Maliyet şişerse aldiğı işler bi halta yaramaz
Merak ediyorum Finansman Giderleri geçen yıldan 3 kat Esas Faaliyetlerden Gidrleede 2.5 kat artacak ne oldu.
Diyorum bu şirket isterse 100 Milyonluk iş alsın Maliyet şişerse aldiğı işler bi halta yaramaz
Bu ne şimdi şakası bile kötü haber önceden alan ypkdi mali ciktimi yoksa alani mi yoksa nedir durum
9 aylikta zarar 1.223.000, yillikta kar 52.000.Yani son ceyrekte 1.275.000 kar yazmis.Birde bu yonden bakalim
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yürüttüğü bir sürü projesi var ancak borç çok artmış. Bu sene batabilirde cıkabilirde. Alacak vadeleride uzamış. Bilançosu tırışka.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sizin Allah belanızı versin patron gibi. Ellerinde B grubu mal kalmayıncaya kadar satacaklar. Sanki fiyat ucmuş gibi. 1,5 milyon ne yaa.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaklaşık bir ay kadar önce bu hissenin dibi yok o yüzden hisse çok düşük fiyatta demeyin demiştim fakat bazı arkadaşlar 38 milyon iş aldı alacakları çok fazla deyip karşı çıkmışlardı ve yaklaşık bir aydır 38 Milyon türküsü çalındı durdu Ve sonunda MKK ya bugünkü haber düştü şimdi bugünkü haberinde güzel taraflarına gören arkadaşlar çıkar ama Unutmayın ki burası sanel
İyi haberler zirvede,kötü haberler ise diplerde servis edilir genelde
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri