http://www.hisse.net/topluluk/showth...55#post1573655
haftalýk hisse yarýþmamýza kurallara uygun
3 hisse seçin 1 hafta yarýþalým.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...55#post1573655
haftalýk hisse yarýþmamýza kurallara uygun
3 hisse seçin 1 hafta yarýþalým.
bir halt olacaðý yok.
su grafýgýnde hakkýný verýn artýk..aylýk dusen kýrýlmýs hacým patlamýs daha ne olsun..
"""Kafeslerde doðan kuþlar özgürlüðü günah sanýrlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanlarýn yeryüzünde olmayan hayalleri vardýr."""
Yeni yeni ihale haberleri ile Ýnþallah 3 üstü olacaðýz asýl hedef çanak 5 li seviyeler....He yarýn endeks kötü olursa spek için bulunmaz nimet.Rahat rahat toplar artýk![]()
kötü yaný su casamba gunu hýsseyý hareket ettýren grup yatfn ve a1 ..persembe gunu 2.44 zýrve hareketý ýle malda cýktý...cuma gunu hacým 3 4 M arasýna dustu ..3 yýldýr bu hýssedeyým..tarafsýz bakarsam adamlar voleyý 2 gunde vurdu cýktý.bundan sonra hacimde azala azala fyatla beraber dususe gececektýr..eskýden hep boyle yaptý yýne aynýsý yapmaz ýns..lakýn 2,40 2,50 arasýný 6 7 sefer denemesýne ragmen kýramadý ve býzde bý turlu satamadýk...sýrf canaga comlege donecek dýye..
neyse ýns haberler gelýrde toparlar ..ýns býr babayýgýt spek gelýrde alýr goturur... yukarýdaký grafýgý hýc etmezler ýns
"""Kafeslerde doðan kuþlar özgürlüðü günah sanýrlar."""
"""Gözleri gökyüzüne dalanlarýn yeryüzünde olmayan hayalleri vardýr."""
Haklýsýnýn hocam bende malýn yarýsýný 2.40 kýrýlmadýðý için perþembe günü çýkmýþtým ancak bunda fiyat ne kadar geri gelse bile bu hisseye pörtföyü yoðunlaþtýrcam çünkü bana kalýrsa 2 günde gerek hacim gerek %30 luk yükselmeyle bir uyanýþ gerçekleþtirdi bundan sonra yükseliþin gazý alýnýp ufak ufak 3 ustüne hareket etmesini bekliyorum nisan ayýna kadar
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þeker ve Tacirlerin toplamasý olumlu
Kap : 10:47:43
sanel.e ýslem sýrasýnda sureklý ýsleme ara verýlmýs, tek fýyat emýr toplama baslamýstýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri