biraz vizdanlı ve adaletliyseniz eğer c.başkanlığı başbakanlık meb ve diyanet işleri başkanlığına şikayet edersiniz. mektup veya mail yoluyla. yada her ikisi. bu kağıttaki hırısızı bulana kadar mücadele edicem ant içtim
biraz vizdanlı ve adaletliyseniz eğer c.başkanlığı başbakanlık meb ve diyanet işleri başkanlığına şikayet edersiniz. mektup veya mail yoluyla. yada her ikisi. bu kağıttaki hırısızı bulana kadar mücadele edicem ant içtim
18 milyon sermayeli şirket yıllar sonra düzelme sinyali vermiş 2,900 kar açıklamış birde ihale almış hisse düşüyor. kurular ve keleşler ....
bunun gibi çağsız herhangi bir şirket 8,5 milyonluk ihale alacak ve enaz 1 tavan yapmıyacak mümükünmü. bu çkallar arz talep serbest piyasa vs hikayelerinin arkadına sığınıyor. yok öyle yağma
ellerinde birde ipek kozanın dövizden dolayı karlanmış makinaları var. onlar satılacak yada yatırım olarak kullanılacak. bunuda unutmayın
satim da finans yatirim mi var. Cuma aldiklarini mi kustu patron. Alim ve satim tarafini yazabilir misin
satımda şeker 43bin gedik 29bin yatırım 22bin lot net satışta şuan
alımda net iş 61bin lot tera ve garanti yuvarlak hesap 22şer bin lot
samatın speki yada patronu 1.çeyrekte zarar bile yazsan sendeki beklenti bitmeyecek bunu biliyorsun değilmi?
Yer İmleri