yukarıdaki arkadaş benmiyim hunter_sipek. eğer bensem birine sattırmak gibi niyetim hiç olmadı. burda kimsenin vebaline girecek adam değilim. aksine ky ı savunuyorum sürekli. 2tl olur diyen arkadaşada demeyin şöyle şeyler' diyesim var.bir sürü insan kısa yoldan zengin olayım diyerekten atlıyor böyle kağıtlara. aynen benim 5 yıl önceki durumum gibi.
aynı zamanda üzdün beni böyle deyince eğer ben sebep olduysam . kaçırdığının 100 katını kazanırsın inşallah
1 gun once tavan dediniz belki alay edenler oldu. Artacagini bende tahmin ediyordum ama tavan yazmak zor sey. Itibar puaninizi verdim. Yarin icin sahsi görüşüm dikkatli olun hizli primlendi. Bodozlama dalmayin aylarca icerde kalma riskiniz olabilir. Tüm samat yatirimcilarina hayirli olsun. ins herkes zararini kapatip kara gecer. Bol kazanclar..
Adi spek zaten 1.08 de destek koymuştu ama bugün 1.07 göstermesi planı bozdu millet satmıyor biz satalım dedik zarara mal verdim 1.19 maliyet zaten ama olsun allah büyük
İnşallah size de başka yerde güzel bir nasip çıkar. Ağzınızdan bal damlıyor, inşallah dediğiniz gibi olur.. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri