yarın nasıl acılcak bakalım borsa yukarı acıcak gibi
Ustat kar gordun satmadinmi bu kagidi.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Secime olana kadar hedef 2 bin
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet biraz sen oluyorsun ama mühim değil.Sanki kağıdı pazarlıyor yftası yapıştırdın bana.Yok bazı yerlere şikayetler ettim falan.Gerçi spek kurnazlık yaptı da aldı yoksa 1.42 hedefimdi.
N Asipte yoksa ötesi boş.
şikayetin senle ne alaksı var. ben şikayet ettim deyince sen bana çıkıştın.o kadar insanın canı yanmış. 4 yıl 5 yıl beklemiş. birde dalga geçmeye başladılar resmen. 2017 kar açıklamış yıllar sonra hemde 2.9 milyon. elinde ipek kozadan aldığı makınaların değerlemesi artmış. dıyanetten ıhale almış. meb ihaleleri hep buna kalıyor.dolar karşısında değeri dibe vurmuş erken seçim olacağı söylentileri -ki netleşti o da. bütün bunlara rağmen hala baskı yapılırmı kağıda sürekli düşermi. ne yapsaydım.armut gibi beklediğimiz yetmedımı.
Pazartesi bekliyordum hareketi olmadı iki gün endeks eksi yapınca ihaleyi falan unuttuk.ama satmasak bu kadarda gitmezdi zaten.suya düşen ıslanır düşmeyen de ıslanmadım diye sevimir bu kadar basit.
tavan açmıyor bilginize. teorik eşleşmede 1,41 şuan
Yer İmleri