var mý bir yorumu olan? Sermaye artýrýmý ile ilgili olabilir mi?
var mý bir yorumu olan? Sermaye artýrýmý ile ilgili olabilir mi?
Spek ler arasi el degistirme oldu anladigim kadariyla.
Hissede bugun toparlar gibi oldu aslinda. Bu hafta sonuna kadar yonunu belli eder.
Bende ciktim bu arada hisseden. Bfren de agirlik artirdim. Togg un tedarikcilerinin aciklanmasina az kaldi. Bfren fren tarafi icin Egeen nin bir adim onunde. Tedarik anlasmasi gerceklesirse eger muhtemelen akabinde sermaye artisina gidebilir. Tabi ayni durum Egeen icinde olabilir ama Bfren daha olasi duruyor suan. Egeende de pozisyonum var aslinda ama Bfren de agirligi daha cok artirdim. Artik bundan sonrasi nasip.
Borsa çevrelerinde Volkan Yazgan ismi konuþulmaya baþlandýktan sonra Saray Matbaacýlýk (#SAMAT) hisselerinde sert düþüþ baþladý. Volkan Yazgan’ýn Oðuz Binicioðlu ile birlikte hareket ettiði ve çok sayýda isme yüksek fiyata hisse pazarladýktan sonra kayýplara karýþtýðý ileri sürülüyor. Yazgan’ýn geçmiþte yaptýðý benzer operasyonlarla binlerce yatýrýmcýyý maðdur ettiði biliniyor.
Yorum burada. Isin icerigi belli oldu. Iyiki kol kesip cikmisim. Tahmindeki gibi spekler arasi kim vurduya gitmis hisse.
https://www.borsagundem.com/haber/sa...urgunu/1547705
Yer Ýmleri