Hisede son saniye bikaç lotla baský koymak isteyen o cocuklarý var ama bu hise. Bufiyatta zor tutarlar er vaya geç gidecek.
LG-H635 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisede son saniye bikaç lotla baský koymak isteyen o cocuklarý var ama bu hise. Bufiyatta zor tutarlar er vaya geç gidecek.
LG-H635 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alýcý kurumlar
satýcý kurumlar
ilk 5 kurum genel
![]()
Tepki çýkýþlarý her kaðýt yapar.kýsada grafik çokta iyi durmuyor ama ucuz nasýl olsa dört beþ yoldýr 8 den bire gelmiþ alayýmda yastýk altýna atayým diyenler zamaný bol olanlar olabilir.yoksa açýldýðýndan beri yatýrýmcýsýný hep üzmüþ bir kaðýt olduðunda herkes hemfikir zannedersem.
Baskýya gelince evet endeksin artý iki buçuk yaptýðý bir günde en az 1.07-8 olmasý gerekirdi en azýndan görmesi gerekirdi.ama birileri inatla üst kademeye satýþ koymakta.bu satan spek ise alanlar kim bu sorunun cevabý çok þeyi açýklar
Alan ky bence, spek de her zaman ki gibi açýða satýyor, alttan yerine koyuyor. Adam 1 lotla kademe kaldýrýp altýna satýþ yazýyor, bundan daha ötesi Yok. Grafiðe bakan 1,04 alýp 1,05 satsam iyi derken, bi alýyor satabilene aþk olsun. Tam çekirdekçi, bu hacimle tane tane lot saymýyorsa ben daha da biþey demiyorum. Alana kadar basacak, BIST ilk düþüþünde bence yine fýrsat bu fýrsat deyip indirecek. Ta ki millet bundan cacýk olmaz diyene kadar, net bi zaman yok... YTD
Firma ilk defa bir kar rakamý açýkladý,eðer SPK ya göre de kar gelirse, yukarý yönlü bir artýþ beklenebilir...
Þu anda açýklanan karýn hiç bir faydasý olmadý...
Alakasý var mý bilmiyorum ama aksgy diye bir kaðýt 460 trl kar açýkladý diye .470 civarlarýndan atladýðým lanet olasý kaðýt bugün 4.24 e inmiþ bugünkü süper artýda tek kadrme koymadý.karlar açýklandýðý gün beklenti bitiyor bunu hep unutuyoruz.hersefer ayný tuzaða yakalanýyoruz maledef.samat ýn karý 2,5 trl çokta sayýlmaz.ben kaybettiðim zamanýn karþýlýðýný bekliyorum yoksa 1.50 de olsa elimde zaten olmaz.
er yada geç spekülatif olarakta olsa yükseleceksin.5 yýldýr satmayan adamlar sana buralardan satarmý.yaþ mý? neredeyse büyün kaðýtlar 2ye 3 e katladý sen bedavasýn ayak oyunlarý yapma.burdan ancak mal kaptýrýrsýn artýk
Yer Ýmleri