Originally Posted by
gokhan8313
söylediklerin gerçekleþmez demiyorum ama ya patronlar sattýklarýný speðine virmanladýysa. ve speðin baþý dediðin þahýslarsa? izlenimim bu kaðýtta grup var. þöyleki hemen hemen her aracý kurumda hisseleri var bunlarýn. düne kadar gedik yatýrým finansý kullanýyordu.sürekli deðiþtiriyor atýný bence. bugün özellikle A1capitalin ve teranýn yaptýklarýný aklýnýz dururdu.(þu mantýkla baktýðýnýzda:A1 capital ve tera sizce küçük yatýrýmcýnýn 150bin 200bin lot birden alýp satacaðý kurumlar olduðunu hiç sanmýyorum.A1capitaldeki bugün 4,55milyon iþlem yaptý.bütün ky orda toplanmýþta ordan iþlem yapsa yine baþaramaz.keza terada öyle)yani bugünkü atlarý büyük oranda bunlardý.manipüle edildi düþmesi için. benim kesin ve net þahsi görüþümdür.kimseyi baðlamaz.ayný zamanda kimseye al-sat tavsiyesi deðildir...
patronlar hisseleriyle oynuyor iþlem yasaðý bile almýþlar 8 tl den 2.5 a ordan 1 tl ye kadar mal satýp canýna okumuþlar hissenýn.. 2012 yýlýndan beri yatan bir kaðýt yýne süründürürse patron yapacak birsey yok ...2 ay beklemeyý göze alamayan hiç bulaþmamalý..
“Benim kudretimin ulaþtýðý yere onlarýn hayalleri bile ulaþamaz!”
Fatih Sultan Mehmet
Yer Ýmleri