Mecbur diye bi þey yok.... bastýkça alttan alýr... çýkamayan kaðýt düþmeye mahkumdur... sende burayý aklýnca diri tutmaya çalýþýyorsun ama nafile... ytd
Mecbur diye bi þey yok.... bastýkça alttan alýr... çýkamayan kaðýt düþmeye mahkumdur... sende burayý aklýnca diri tutmaya çalýþýyorsun ama nafile... ytd
Bi avuç balý verdi yemesini bilene tabii....
Spekin iþine karýþmayýn,topiði sessiz býrakýn biraz...120.000 endeskte kaðýt 1,13 ten kapanmýþtý sanýrým...Þimdi endekse bi de samata bakýn...rahat olun biraz...1,50 yi gördük bu arada bu endekse raðmen...![]()
peki güzel kardeþim madem öyle sana iki sorum olacak;
1) merak ettim nerden bu kanýya vardýn allah aþkýna söyle?
2) peki sen adammýsýn?
lagalugayý býrakýn.bana laf atanlar speðin adamýsýn diyenlerin alayý kukuman kuþlarý gibi sürekli online takýlýyor burda.neden acabaa? klavyeden iftira ve delikanlýða gerek yok. üç kaðýtcý herifler ters psikolojinizi yerim sizin.
Gökhan bey takas paylaþýrsanýz seviniriz elinde hisse olan çýksýn ister burda çýkacak deyene laf ediliyor
sn ogrtmen33 hergun sonunda paylaþýyordum. artýk paylaþamama kararý aldým. bu üçkaðýtçýlar o bilgiler fazla lüks. çakallar ters psikolojiyle algý yönetiyorlar akýllarýnca. lan hayatýnýzda hiç sigmund freud kitabý okudunuzmu siz davranýþ bilimleri üzerinde ne gibi kazanýmlarýnýz varki üç kuruþluk ters algý yaratmaya çalýþýyorsunuz siz burda. adam kalkmýþ bide diyorki sen diyor spegýn adamýsýn. hemde çok net diyor bide onuda teþhis etmiþ bak bak sen. isim vermeden söylüyorum burda bana karalama yapan,teþhis taný koymaya çalýþan ,bide þu masum masum yorumlar yapanlar hani acemi havalarý yapanlar napcaz caresýzýz düþüyor eyvah tüh dýyenler varya. spegý baþka yerde aramayýn. akþama kadar online takýlýyor tek bir yorum yapmýyorlar hepsini görüyorum. ne zaman endeks dolar yön tutsa ortaya çýkýp sýðýr gibi yorumlar ortaya atýyorlar. farzedelým yanýlýyorum bu þahýslarda : borsada bir deyim vardýr. birileri kaybedecekký birileri kazansýn derler. batýn lan siz ve sizin gibiler zerre acýmam bundan sonra... sn ogrtmen sizin yorumun altýna yazdým ama lafým size deðil kusura bakma.
Yer Ýmleri