patronlar için bu fýrsat adamlar burada toplasalar %20-30 kazanmalarý içten bile deðil vay be kim derdiki samat 1 tl olacak
patronlar için bu fýrsat adamlar burada toplasalar %20-30 kazanmalarý içten bile deðil vay be kim derdiki samat 1 tl olacak
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
aslýnda bende en fazla 1.10 deðdirirler tekrar 1.10 lardan ky yý sileledikten sonra yukarýya hýzlý çýkar diye düþünüyordum bende maliyetim yüksek ama borsa yataya bile geçse spek amcalarýmdan hareket bekliyorum. Zaten inat edip satmayan eskiye çok az kaldý. Bakalým genel borsa her gün düþecek deðil ya ytd.
Bugün przmada takýlmýþ patron efendi
Orsp çocuklarýnýn keyfi gelmiþ. Tahtaya bi uðrayalým demiþler.
Çek yukarý ver milletin eline baþka taktik yok mu la bunlarda
Keyfinden deðil kardeþler,tüm imkb öðrendi bunlarýn ne olduðunu mal yok dýþarda hepsi elinde patlayacak yoksa böyle hareketler yapýyorki yeni kurbanlar arýyor böyle borsada karý olmayan ne yaptýðý belli olmayan 1-115 arasý böyle sazan avlamaya çalýþan aklýnca kapýdý kim alýr...oynasýn p.... kendi kendþne iþte...allah olanada sabýr versin zararsýz kurtarmayý nasip etsin
Ben bendekileri zararýna verdim. Orsp.çocuklarýyla dalaþma çalýyý dolaþ demiþler.hýrsýz ********ler
Þu an yataya baðladýlar ancak içimdeki ses son saat hareket edecek diyor. Tabi her zaman ki gibi ele verme operasyonuda olabilir
Yer Ýmleri