Eðer þu tekniðin hakkýný vereceksen yarýn þu tahtayý uçurman lazým patron..Bankalar harici çoðu kaðýt sürünüyor tamam ama bu kaðýdý yine aþaðý basarsan yazýk edersin ..1.23 üstü 1.40-1.50 direncine kadar gitmen lazým ..yatýrým tavsiyesi deðildir
Þunuda belirteyim kaðýt çok sýkýþmýþ tý 1.17 civarýnda hacimde yerlerde idi ..Prizma gitti diye bu kaðýda alým gelmedi yani ..Herkes kendi yolunu çiziyor..prizmanýn gitmesi bunun için tabiki olumlu..Meb ihalesi falan mý var acaba diye düþünüyorum bilgisi olan varmý? ..Herkese bol kazançlar
1.29 ustune atýp kalýrsa 1.40 lara uzanabilir ytd
1.23 e kadar geri geldi verdi küsküyü ..1.25 e 180 bin lot satýþ yazdý ..Ulan samat alt tarafý gideceðin yer 1.4-1.5 amma entrika çevirdin ..Ýþin ilginci son 1 ayda 1 milyon lota takýn citi alýmý gözüküyor ..
Selam,
Yüksek ihtimalle 1.40 lara 4/5 yýllýk direncine gidecek. Önemli olan 1.40 üstünde haftalýk kapanýþ yapmasý iþte o zaman yatay trend bitip yükseliþ kanalýndan bahsedebiliriz. 6. Hissim diyorki bu sefer tamam...
Selam Dua ve Muhabbet ile
Güzel bir hafta sonu olsun inþallah
CASPER_VIA_M1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
" PARANIZ SAÐLIGINIZI BOZMASIN "
Burada yer alan bilgi ve yorumlar yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðil, kiþisel görüþ niteliðindedir. Bu nedenle oluþabilecek yanlýþlýk veya zararlardan hiç kimse sorumlu tutulamaz...
1.30 a sabah vermeye kýyamadým. 1.21 e gelince çok uzuldum ama yinede 15 20 bin yine aldým. Özellikle emine borsacý boztuna arkadaþým takipçilerine sat önerdiði için satýþlar gelmisti. Bu iletiyi geç duydum. duyunca kaðýt rahatladý diyip aldým. Þu an tadýndan yenmez. Diye düþünüyorum. Ayrýca bu kagit yani samat konya ditaþ sanko vs ile ilgili bayaðý kalabalýk bir ekibe jac haftadýr yatýrým seminerleri verildi. Algyo 'yu da unutmayayým.
Yer Ýmleri