derinlik paylaþabilir mi bir ortak
derinlik paylaþabilir mi bir ortak
.................................................. .................................................. .................................................. .......
.................................................. .................................................. .................................................. .......
.................................................. .................................................. .................................................. .......nokta
1,12'de 150 K lot alýþ, 1,13'de 75 K lot satýþ var. Arkadaþ kendi kendine 900 küsür lot yatýrým finansmandan satýyor sürekli. Dün 800 küsür satýyordu, önceki gün 700 küsür satýyordu. Cinsel sorunlarý var diye tahmin ediyorum
Dahiliye doktoruna görünsün ☺😢😴
VSP355g cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýhale haberi ile 1,11 kapanýþtan 1,18 açýlýþ yapmýþtý neticede arada gap kalmýþtý þimdi gap lar kapandý hissede bir baský söz konusu bu þekilde dökmeye çalýþýyor olabilirler diye düþünüyorum
Sesli düþündüm þahsi görüþümdür
uCUZ PREZERVATÝF KULLANMANIN SONUCU KAZARA BÖYLE ÝNSAN KILIKLI YARATIKLAR DÜNYAYA GELÝYO ÝÞTE
ESERLERÝYLE GURUR DUYSUNLAR
5 TL olmasý lazým. Demek ki 5 TL olabilir. Grafik öyle gösteriyor ytd
VSP355g cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vatandaþýn biri baþka biryerde 6 aydýr kýpýrdamýyo demiþ
ben 4 senedir ancak mal yedirmek için kýmýldadýðýný gördüm bu ********in
24 trilyonluk ihale aldýðýnda bile kýmýldamadý (malý yedirmek için kýmýldadý tekrar geri geldi)
ve zarar açýkladý bu haysiyetsizler
Yer Ýmleri