Tv konuþmasýnda malum þahýs çoooook uçuk þirket deðeri telaffuz etti.Varlýklarýn abartýldýðý,yükümlülüklerin týrpanlandýðý bir deðerleme de dahi 1.5 milyar dolar rakamý absürd görünüyor(Þirket bizim bilmediðimiz gizli bir hazineye sahip deðil ise).Yetkili kiþiler konuþtuklarýnýn bilincinde ve sorumluluðunda olmalý.(Borsa fiyatlamalarýyla güncel Ykbnk ve Sahol piyasa deðerleri 2.5-3 milyar dolar cývarý)
Son düzenleme : ellocu; 03-11-2018 saat: 23:58.
Daha önce yabancý ortaklýk haberiyle 0,70 - 5 lira yapýp geçirmiþti malý.Çok güvenmemek lazým.
EML-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
143 trilyon ana ortaklýk paylarý zarar var...Ben þaþýyorum bunlarla iþ yapan,depo kiralayanhatta ortak olanlara ....
þirketin öz kaynaklarýný bitirdiler.
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
Bu zararlar kur farkýndan çýkyor heralde.Yoksa hasýlatta karda yükselmiþ kur zararý olmasa.
Kur farkýndan çýkýyor..Öz kaynaklarýn olmadan bilinçsizce dövizle borçlanýrsan,doðal hedge pozisyonum var deyip döviz yükümlülüklerini hedge etmezsen olacaðý budur.
Bu zihniyet yatýrýmcýsýný düþman gibi gören, tahtada manipülasyon yapanlarý görmezden gelen yatýrýmcýlarýný bilgilendirmeyen anlayýþtýr.Malesef Bist böyle þirketlerle doludur...
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
Son umudum socar anlaþmasý.Tabi haber kaðýda düþmediði için iþkillenmiyorda deðilim.Tam bir þeytan.
Yer Ýmleri