Ben rakamlarý TL yazmýþtým.. 2.80/1.16 yaklaþýk 2.40 doðrudurRedmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben rakamlarý TL yazmýþtým.. 2.80/1.16 yaklaþýk 2.40 doðrudurRedmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : EFT; 03-12-2019 saat: 16:41.
Çýkmasý için temel bir durum yokken çýktý, belki 2 dolarlardan 10 sentlere de ayný þekilde düþmesi için bir sebep yoktu denebilir. Ama kaðýt bir ara varlýklarý deðerlenmemiþ teknik iflas yaþadý mý yaþadý. Burada zaman zaman yazdým ve söyledim kaðýtçok kaybettirdi, þu an kazandýrdýðýný yine sanmýyorum. 0,80 den alýp tutan KY var mýdýr? Yoksa birileri mal topladý ve KY'de kalmadý da mý yükseliyor, bence elinde 2 dolardan alanlar dýþýnda aþaðýdan mal tutan KY pek yoktur .
Yani sanki durum yine spekülatif ama zararýný en azýndan TL bazýnda bile çýkaranlar varsa sevindirici bir durum, tabi yaklaþýk bir 10 yýl geçti, parasal telafiden ziyade zaman en deðerli kayýp, ve bu süreçte dolarýn 3 katýna çýkmasýnýn dýþýnda ALTIN, en düþtü denen gayrimenkuller de dahil TL bazýnda 5 misline çýktý.
Faiz derseniz son 2 yýlda doðru zamanlarda neredeyse % 50 getirdi , son 5 yýlda ise getiri belki de son 0,80-2 hareketinin bile üzerinde sadece faizde bile. Neye göre kazandýrdý bilemem ama 1-2 arasý al gülüm ver gülümse belki de spek elinde 1,60 malþyetle mal tutuyordur. Ne zaman ki yeni alýcýlar gelir o da 1,90 ortalama ile verir çýkar belki, esasýnda illikit tahta da bence bu bile kalmaz kendisine þayet manipulatif bir durum da varsa ki bence bu derce hareket al güþüm ver gülüm...
Kaðýda ben de bulaþmýþtým 7-8 sene önce 1 liradan felan çýktýðým oldu sonra alýp sattýðým dönemler oldu ama ilk aldýðým andan bu yana primlerimi doldurup emekli bile oldumkaðýt daha ilk çýktýðý seviyeye gelemedi. 1 liradan satýp bankaya konan para zaten 2 liralara geldi , ama bekleyip 0,70 den 0,80 den 2 hareketini yakalayan varsa bravo doðrusu
Tavan niye olmaz ki
Yüzde 11 yapýp da geri gelmesi üzücü
Aynen katýlýyorum.. Rygyo yu 0.38-0.74 aralýðýndan 0.55 ortalama ile 40 bin lot almýþtým.. 4 yýl taþýdým sonra 0.70 den satýp çýkmýþ olup sonraþarý bir çok kez rysaþ alýp sattým.. Þu anda maliyetim 1 in altýnda.. Ama lotum sembolik düzeyde ... Hedefim..mi? Aslýnda 2.60-2.2.80 arasý..ama hissiyatým durmayacaðý yönünde.. Bilmiyorum.. Bekliyorum..
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim yatýrýmcý kesinlikle hisse 10tl nin üstüne çýkmadan hisseye ilgi göstermez. nereden mi biliyorum. isdemiri 1,75 den aldým hisse 8tl olduktan sonra tweeter fenomenlerinin listesine girebildi. bu hissede ciddi yabancý alýmý var.bunun altýnda baþka bir strateji çýkabilir.
Elinde lot olmuþ olsa emin ol gitmezdi, yýllarca bekliyorlar kanýmca ne zaman ki tamamen statik duranlar hariç ellerine geçerse tamamen fiktif bir fiyat oluþturuyorlar. Çubuk çubuk gidiþin sebebi var mý ?
YTD olmamakla beraber aynen 1 lira altý dahi beni þaþýrtmaz ama o zaman satmýþ olurlar istedikleri adedi.
Yýllardýr oynanagelen oyun.
Yer Ýmleri