Katýlýyorum, her hisseye kart açýlmalý ve dolar bazlý da dahil grafikler konmalý, teknik analiz rasyolari verilmeli
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katýlýyorum, her hisseye kart açýlmalý ve dolar bazlý da dahil grafikler konmalý, teknik analiz rasyolari verilmeli
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GYO bedellisi açýklanmadan kaðýtlar yön bulamayacak Durmuþ'un hedefi reysasin endex 100 yýldýz pazarda olmasý onun için hacim gerekli olan küçük yatýrýmcýyý soymakla meþguller Hintli ile beraber ama bu gidiþle asla hayali olmaz çünkü niyeti bozuk küçük yatýrýmcý mahvoldu hep zararjep zarar Allah ýslah etsin inþallah 6aylikda iyi bir kar açýklar yoksa halimiz harapben durmusa bilanca sonrasý sovecem
Bu gün hesapladým 100/12 net zarar var çýkarsa bu hafta vedalaþma ya karar verdim 14 yýl sonun baþlangýcý Koç Sabancý þiþe gibihisselerle deðiþtirme kararý aldým dolar bazýnda yüzde 24 zarardayim ama borsada bir cok kaðýt ayný kismetten öte köy Yok ben hepinize dua ediyor Allah kurtarsýn
neden kimse yorum yazmýyor. hisse kaç gündür yukarý gidiyor,neden gidiyor,bir ALLAH ,IN KULU FÝKRÝNE BEYEN ETMÝYOR
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bütün hikâye aslýnda GYO'ya kaydý. Ama esas beklenti RYSAS' da imiþ gibi davranýyor piyasa. GYO tarihinin en iyi 9 aylýk bilançosunu açýklamýþken, indirilen faizlerle GYO hisseleri ciddi ataklar yapmýþken GYO neden bu kadar baskýlanýr?
Yeniden bedelli artýrým yaþama ihtimali kuvvetli olan RYSAS niye ön plana çýkar?
Fikrimizi beyan edelim. Sonra düþerse linç edin🙂 Siz beyan edin biz dinleyelim.
Yer Ýmleri