Azınlık haklarını yeterince savunabilecek güçte birinin tahtaya girmesine bakar.Tüm bilinen ticari mantığa aykırı bu yaptıkları açıklama.Hiç bir şirket değerini düşürmek için özellikle çaba sarfetmez.Kredibilitesi yükselsin diye herkes arda arda değerleme yaptırıyor.Bu da kaçabildiği kadar kaçmaya çalışıyor.Hala aracı kurumda çalışıyor olsaydım raporu yapar, bileği kuvvetli bir müşteride alırdım soluğu.Süpürelim bedava arsa veriyorlar hemde İstanbul da diye...Para takastan her zaman büyüktür,takas biter ama para bitmez.Artık para kazanıp kazanmamak umurumda değil sadece maymun olmanı istiyorum ,birgün elindekini kaptırman dileğiyle uzaylı…

Not:Yatırım tavsiyesi değildir çünkü Türk Halkının hepsi 12 yaşında çocuklardan oluşmaktadır.Okuduğu bir cümle ile kandırılabilir elindeki parayı her an kaybedebilir..Hele borsa ile uğraşanlar tümden salak derecesinde saftır.Kimse kimseyle hiçbir bilgi paylaşmasın piyasa yabancıların oyuncağı olsun diye çıkardığın yönetmeliği geri al SPK,dürüstsen imtiyazlı hisse uygulamasını kaldır.