Bugun satýcýlar artmýþ ky malý vermeye baslamýþ tepki için izlemeye devam
LG-H860 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayný tip dilekçe olursa iyi olmaz...
RYSAS hissesi sahibiyim. Bu firma RYGYO nun sahibi olmasýna raðmen, 2016 konsolide bilançosunda, RYGYO nun özsermayesini, gerçek gayrimenkul deðerlerini bilançosuna yansýtmamýþ, finansal borçlarýný yansýttýðý için RYSAS ýn özsermayesi gerçek deðerleri yansýtmamýþ ve hisse fiyatý sözkonusu konsolide bilançosunu açýkladýktan sonra %10 dan fazla düþmüþtür. Bu nedenle küçük yatýrýmcý olarak maðdur oldum.
Maðduriyetimin giderilmesi için, RYsas ýn bilançosunda, halka açýk iþtiraki olan RYGYO nun gayrimenkullerini gerçek deðerlere göre ihtiva edecek þekilde yeniden düzenletilmesini arz ederim
gibi bir yazý yazýlabilinir. Biraz biraz deðiþtirilerek..
Ben çok detaylý yazdým... Bu özeti
Yaptýðýn bu uyanýklýðý neden bilançoyu açýklamadan önce yapmadýn... neden bilançoyu açýkladýktan sonra yaptýn, Dövennnn... yakalandýn.....
Burnundan fitil fitil gelecek.... Çumbabaya da gönderelim.... SPK ya da....
Ben kendi adýma SPK ya þikayet dilekçemi gönderdim.Arkadaþlar yanlýþ iþlem seçmeyin, þikayet kýsmý var oradan yapýn.kayýtlý mail adresiniz ve TC no isteyen ekrar gelecek, sonra onay maili geliyor.
RYSAS hissedarýyým. Reysaþ RYGYO nun sahibi olmasýna raðmen, 2016 konsolide bilançosunda, RYGYO nun özsermayesini, gerçek gayrimenkul deðerlerini bilançosuna yansýtmamýþ, finansal borçlarýný yansýttýðý için RYSAS ýn özsermayesi gerçek deðerleri yansýtmamýþ ve hisse fiyatý sözkonusu konsolide bilançosunu açýkladýktan sonra hýzla %10 dan fazla düþmüþtür. Bu sebeple küçük yatýrýmcý olarak zararým oldu.
Maðduriyetimin giderilmesi için, REYSAÞ ýn bilançosunda, halka açýk iþtiraki olan RYGYO nun gayrimenkullerini gerçek deðerlere göre ihtiva edecek þekilde yeniden düzenletilmesini arz ederim
Sn temel analiz 1 ve salimyuna öncelikle þikayette bulunup hakkýmýzý aradýðýnýz için teþekkür ederim. Bende bugün saat 16,30 da hazýrlamýþ olduðum ve sizlerin kine benzeyen þikayet dilekçemi SPK ya gönderdim. Daha önceden SPK ya ALCAR ile ilgili þikayetim olmuþtu sað olsun SPK ALCAR ý açýklama yapmak zorunda býraktý ve arsa parasýný temettü olarak daðýttýrdý. Bu olaydan sonra SPK ve CÝMER e þikayetin önemini anladýðým için bu günde hiç tereddüt etmeden þikayette bulundum. Bilançoda yapýlan bu uygulama ülkemizi vergi kaybýna uðratýyorsa (araþtýrýyorum) bu kez vergi þirketin baðlý bulunduðu vergi dairesine þikayette bulacaðým.
Durmuþ efendi bunu bilsin.
YTD
Yer Ýmleri