reysaþ.jpg anlýk takas
reysaþ.jpg anlýk takas
SPK, Reysaþ Gayrimenkul'e 27 bin 47 lira idari para cezasý kesti
Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK) Reysaþ Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý'na iliþkin yürütülen incelemeler sonucu, þirkete idari para cezasý uygulanmasýna karar verdi.
SPK haftalýk bülteninde yer alan bilgilere göre Yönetim Kurulu Baþkanlýðý görevini Durmuþ Döven'in yürüttüðü Reysaþ GYO, þirket portföyünde yer alan gayrimenkule iliþkin olarak Kurul Karar Organý’nýn 06 Ocak 2017 tarih ve 1/4 sayýlý kararýna uygunsuzluk tespit edilmesi sebebiyle 27 bin 47 lira idari para cezasý ödeyecek.
Bültende ayrýca, Kurul tarafýndan yatýrýmcýlara uyarý niteliðinde þu bilgiler paylaþýldý:
Yapýlacak ilk genel kurul toplantýsýnda, Þirket hakkýnda idari para cezasý uygulanmasýný gerektiren fiilde sorumluluðu bulunan yönetim kurulu üyelerine söz konusu idari para cezasýnýn rücu edilip edilmeyeceði hususunda karar alýnmasý ve söz konusu kararýn alýnmasý esnasýnda sorumluluðu bulunan yönetim kurulu üyeleri ile bunlarla iliþkili olan gerçek ve/veya tüzel kiþilerin oy kullanmamasý gerekmektedir. Ýdari para cezalarýna konu eylemler nedeniyle, varsa zarara uðrayan yatýrýmcýlar yasal koþullarýn oluþmasý halinde genel hukuk hükümleri çerçevesinde, bahse konu iþlemlerde sorumluluðu bulunan Þirket yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava açabilirler.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymayabilir.
Herkes 1 kademeden para kazanma derdinde. Günlerdir takip ediyorum. 200-250 bin lotu dayýyor 1,22 satýþa. 1,21 e de alýþ koyuyor sonra bekle ki yükselsin. Patron el at þu iþe.
Bugün de tahtanýn anasýný belleyen info. Ne zaman yükseleceksin sen be.
Bu arada konsolide bilançolarýn açýklanma tarihi ne zaman olur bilen var mý?
Yer Ýmleri