Hem döven hem fýrsat veren diyelim ..
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hem döven hem fýrsat veren diyelim ..
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sanýrým dolardan etkileniyor baba oðul
Bence Durmuþ Efendinin aç gözlülüðünden fýrsatçýlýðýndan etkileniyor. Bir el tarafýndan sistematik bir þekilde düþürülüyoruz. Yukarýda röportajda Durmuþ Efendi hisse fiyat için …bir sene içinde % 70 % 80 artmýþ daha ne istiyorsunuz % 80 sahibi ben olduðuma göre…. diyor.
KAP da yer alan þirket bilgilerine göre Durmuþ Dövenin Reysaþtaki hissesi % 17,92 Reysaþ Gyo’da hissesi yok oðlunun hissesi % 5,75 Reysaþýn hissesi ise % 61,94
Durmuþ Efendinin % 80 i herhalde elma ile armuttu toplayýp bulmuþ ancak Reysaþ Gyo daki % 61.94 Reysaþ payýný kendi payý olarak düþünüyor olmalý, böyle düþüne bilmesi içinde epeyce REYSAÞ hissesi toplamýþ olmalý.
Durmuþ Efendi kusura bakma ben 1,60 dan vermediðim hisselerimi korkup buralardan sana ve deðnekçilerine vermeye hiç niyetim yok. Kaldý ki arsalar hariç Þirkete 1,5 milyar DOLAR fiyat biçiyorsun daha çok beklersin.
YTD.
****** ç .....anadan doðma gelir sonradan kazanýlmaz bu zatta ne desem boþ
Adam yalancýnýn önde gideni.Milyonlarýn karþýsýnda þirketin yüzde seksen i benim diyor. Reysaþýn / 62 si halka açýk geri kalan da iki ortakta ,birisi durmuþ döven arkadaþýn dediði gibi bir oranda þirkete sahip.Kimse de sormaz mý bu yalancýya nasýl / 80 senin diye.Yýllar önce halka fahiþ fiyattan itelediði /62 hisse parasýyla yaptý bu kadar depoyu ,Ancak kaymaðý kendi yiyor ki hisse hala arz fiyatlarýna dahi gelemedi.ne söylesen az bu adama.
Rysasýn Rygyodan baþka varlýðý olmasaydý,sadece Rygyodaki payýna tekabül eden birim defter deðeri 4,85 ,hisse fiyatý da Rygyonun %28 fazlasý bugün için 1,68.. diðer varlýklarý hediyesi..
Güç bende diyenlerin akýldýþý fiyatlamasý devam ediyor 1,12..ilk çeyrek az da olsa zarar gelecek beklentisiyle zaman var diye aþaðý zorluyorlar,oysa ayný beklentideki baþkalarý da öyle akbabalar gibi bekliyor son fýrsat olacak diye..
Yer Ýmleri