***RYSAS*** REYSAÞ TAÞIMACILIK VE LOJÝSTÝK TÝCARET A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
25/04/2018
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þirketimizin baðlý ortaklýklarýndan sermayesine %100 oranýnda sahip olduðumuz Reysaþ Demiryolu Taþýmacýlýðý A.Þ. ile sermayesine %100 oranýnda sahip olduðumuz Reysaþ Demiryolu Yatýrýmlarý A.Þ.'nin yapýlan 2017 yýlýna ait Olaðan Genel Kurul Toplantýlarý sonucunda kolay birleþme yöntemi ile Reysaþ Demiryolu Taþýmacýlýðý A.Þ. bünyesinde birleþmeleri onaylanmýþ olup, 17/05/2018 tarih ve 9580 sayýlý*Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde tescil edilmiþtir.
Kamuoyunun ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunarýz.
Düðün deðil bayram deðil, durup dururken bunlarý neden birleþtiriyor olabilir? Fikri olan var mý??
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Reysaþ normal bir þirket olsa, Reysaþ Demiryolu Taþýmacýlýðý A.Þ ya satýlacak ya yabancý bir ortakla evlilik yapacak yada demiryolu serbestleþme yasasý ve Demir Ýpek Yolu Projesi vasýtasý ile demiryolu taþýmacýlýðýnda önemli bir oyuncu olmaya hazýrlanýyor diye insanýn aklýna çeþitli fikirler gelebilir. Ancak iþin içinde Durmuþ Efendi olunca insanýn aklýna gelen fikirler çöp oluyor.
Gerçi Durmuþ Efendiye göre demiryolu taþýmacýlýðýnda Türkiyenin en büyüklerinden ve uluslar arasý bir oyuncuyuz ama bilançoda her nedense kaç týrý, kaç vagonu, kaç tren konteynýrý, kaç istasyonu var göremiyoruz öðrenmek için SPK ya soruyoruz. Oda Þirket'in finansal tablolarýna iliþkin bilgileri Þirketten talep edebileceðimizi hatýrlatýyor.
Sonuç iþin içinde yere yakýn Durmuþ Efendi varsa her þey ola bilir kendinize dikkat edin.
YTD.
Her yere yht raylarý döþeniyor.. Umarým yolcu taþýmacýlýðýnda ve yük taþýmacýlýðýnda iyi bir oyuncu olur
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu günlerde Reysaþ Gyo’nun Tuzlada Borusan Lojistik'e yaptýðý depo teslim haberi gelir diye düþünüyorum hatta alttaki kap linkini okuduðunuzda geç bile kaldý diyeceksiniz. Bu depodan 10 yýlda elde edilecek gelir KDV Dahil 75 milyon dolar. 75 MÝLYON USD X % 61.94=46.455.000 USD Reysaþýn an itibarý ile Borsa deðeri 24.067.891 USD eserinle öðün Durmuþ Efendi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/626544
Bunun dýþýnda 01.01.2018 / 31.03.2018 tarihleri arasýndaki 3 aylýk faaliyet raporunda
Kocaeli Çayýrova 12 Akse 2085 Ada 4 Parsel; devam eden depo inþaatýnýn %85,Adana Sarýçam 621 Ada 2 Parsel; devam eden depo inþaatýnýn %85 bitmiþlik oranýnda olduðu belirtilmektedir.
Bu depolardan birisinin de Carrefour SA ya Dolar üzerinden yüksek bir bedelle týpký Borusan Lojistik'e kiralandýðý gibi kiralandý diye hatýrlýyorum ancak Kap açýklamasýný bulamadým. Bu konuda bilgisi olan arkadaþ varsa beni aydýnlatýrsa sevinirim.
Yere yakýn Durmuþ Efendi fazla beklettin gene ne þeytanlýk düþünüyorsun þu aziz mübarek günde bekleyip göreceðiz.
YTD
Sayýn boötes, yukarýda belirttiðin, bitmek üzere olan depolarýn kiracýsý heralde henüz belli deðil. CarrefourSa ya yapýlan depo Ýstanbul Esenyurta 2642 ada 1 parsel, 41.865,06m2 nin 29.494m2 si; 7 yýllýðýna 24milyon $ a kiraladýlar. Deponun iskaný 5.3.2018 de alýndýðý bilançonun 37 nolu dipnotunda yazýyo ancak astronot bey bu konuda kap ta bir açýklama yapmadý!!
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir!!!
Demiryolu taþýmacýlýðý kârlýlýðý arttýracaktýr
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri