Samimiyetle söylüyorum, yatırım yapmadığım kağıdın sayfasına girip yorum yapmadım, yapmam. Varlık müdürü ile ümit öğretmen maşallah burada bizden çok vakit geçiriyor, o kadar para yatırmışım hiç yatırım yapmayan arkadaşlar kadar zaman harcayamıyorum. Arkadaşların yazılarını gördükce şu videodaki aslanların etrafındaki sırtlanlar geliyor gözümün önüne, https://youtu.be/IoQOmphIM_E
Kaldı ki buraya yatırım yapmışım malvarlığımı araştırıyorum, buradaki herkesi de ortağım olarak görüyorum. Tüm ortaklarım nelere sahip olduğunu bilsin istiyorum. Astronot bir mülakatında kendisi demedi mi reysaşın değeri ederi kabaca 1,5 milyar dolar diye... hiç bir mesajımda al ya da sat demedim. O herkesin kendi bileceği iş ben sadece nelere sahip olduğumuzu anlatmaya çalışıyorum. Borsayı oyun olarak görmediğim için uzun vadeli yatırım yapıyorum ve yatırım yaptığım şirketi tanımak isterim. Düşüş devam ediyor evet doğru, ben de almaya devam ediyorum gücüm yettiğince. Çünkü aldığım hisseye inanıyorum ve paramın karşılığının da fazlasıyla olduğunu düşünüyorum. İyiler her zaman kazanır!! Hadi selametle..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi