Evet ortaklar geçmiþ olsun. Büyük bir spek girmediði sürece 2019-2020 beraberiz. Yada 100 tane ky bulacaz100k lot alacak her biri
Evet ortaklar geçmiþ olsun. Büyük bir spek girmediði sürece 2019-2020 beraberiz. Yada 100 tane ky bulacaz100k lot alacak her biri
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
Patron deðil tam bir srrefsiz
13 AÐUSTOS tarihinde EKSÝ ÖZKAYNAK demiþiz. Bu durum teknik iflas olarak adlandýrýlýr. Bankalar ve finansal kuruluþlar herþeyi yeniden gözden geçirir, artan maliyetler bunun için daha da artar. Maliyetler arttýkça durum bozulur, durum bozuldukça maliyetler artar. Bir ara iþ görüþmesine gitmiþtim, beni iþe almdakýça iki yakasý bir araya gelmez, ama artýk ben de girmemkol kesip sattýk dostlar, Allah kalanlara sabýr versin.
10 yýla yakýndýr yok mal toplama yok þu bu gibi senaryolar anlatýlýyor. Durum aslýnda çok net, çok borçlu bir þirket, profesyonellikten uzak ve risk algýsý ve "hedge" mantýðý olmayan bir finans yönetimi, hasýlata hizmet etmeyen ve hantal varlýklar, uyumsuz para birimi ile borçlanma ve sonuç teknik iflas.
Bütün aktifini deðerlesen ÖZKAYNAK kazansan ne olacak? Bir sefere mahsus sadece BÝLANÇO düzelir. Gelir tablosunu düzeltecek uyumlu hasýlat yapýsý ve kurtarýr maliyetler nasýl oluþacak?
Sadece fiktif kur düþüþlerinden görece karlar yazabilir ama tüm borcunu etkin Türkiye riski ve faizi ile Yabancý paradan arýndýrarak dahi finansman ölçeklendirmesine soksanýz en iyi ihtimal baþa baþ bir görüntü olduðunu görürsünüz.
Bu dakikadan sonra teknik iflasýn fiiliye dönmemesini temenni etmekten baþka çare yok
Merhaba arkadaþlar..
Ben ýsrarla, suni bilanço ve suni borç diyorum.Ama fiili realite onu göstermiyor.Yani bilanço.Haklýsýnýz, aramýzda mali müþavir veya bu iþi bilen bazý arkadaþlarýmýz var.Bilanço üzerinde bazý düzenlemeler yapýlabilir ve yapýlýyor.
Bakýn Durmuþ bey son derece rahat arkadaþlar, geçenlerde Ýngiltereyi gezdi geldi, ýsrarla söylüyorum.. çünkü durumu en net o biliyor.Bugün ortak istese çok kuruluþ yerli yabancý gelir.Nitekim açýkladý böyle bir niyetim yok, karlý bir þirketi neden ortak alayým diye.Bu yapýlanlarla yýllarca ucuza ky. elinden hisse topladý ve yukarýlardan sattý.Ciddi kazançlarý var.Bunlarý bilançoda görecek deðiliz))
inþallah ihtiyacýnýz yoktur, olmazda.. yani elinizdeki hisseye sahip olun.Yine ters hamleler gelebilir.Bu fiyatlar 7 yýl önceki fiyatlar.
Herkese selamlar..
Yer Ýmleri