SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
Yukarýdaki talk show da da 2 milyon m2 diyor. Biraz abartmayý seviyor sanki astronot. Þirket benim diyor ama % kaçýnýn halka açýk olduðunu unutuyor. Konuþmalarý çok tutarsýz, esasen sormak lazým yatýrýmcý iliþkilerine gerçekteki mal varlýðýný.
Ama batakçý deðil anlaþýlan astronot, aldýðýný arsaya gömmüþ!!!
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Nb3tha5fKHc&t=556s linkteki talk Show da kendisi de itiraf ediyor zaten.Bazen sallýyorum diyor.Ama unutuyor ki halka açýk þirketleri mevcut.Ben þirketlerdeki kontrolün kendisinde olduðunu ,haberi olmadan hissede kuþ uçmayacaðýný düþünüyorum.
Evet dediðiniz gibi abartmayý seviyor.Kendisinin deyimi ile 27 sektörde çalýþýyor.Bence biraz fazla daðýlmýþlar.
SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda yatýrým tavsiyesi ve danýþmanlýðý olarak deðerlendirilemez.
Socar ý satýnaldým diyor [emoji23][emoji23] espri yapýyor heralde, taþýma iþini kasdediyorsa bu konuyla ilgili bir kap açýklamasý görmedim.
Sayýn Durmuþ Döven, ciddi konulardan bahsediyorsunuz, þayet konuþtuklarýnýz doðruysa spk kanununa muhalefetten suç iþliyorsunuz. Halka açýk þirketlerle ilgili geliþmeleri kap tan öðrenmemiz lazým!!
Yok eðer espri oldun diye söylüyorsanýz o zaman da manipülasyon yapýyorsunuz!!
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
En son tv den 2 açýklamasý dikkatimi çekti. Olumlu olan socar iþ iliþkisi ve likit gaz taþýmacýlýðý vizyonu..ayrý bir uzmanlýk gerektiriyormuþ..
Olumsuz olan da yýllardýr yaptýklarý demiryolu yatýrýmlarý..hatta kur borcunu yaratan ana sebep..tcdd zamlarýndan sonra kara taþýmacýlýðý ile ayný fiyata gelmiþ ve þu haliyle kar üretmiyormuþ..patlamýþ yani ellerinde anlaþýlan
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Orda hatýrladýðým kadarýyla(1.06.2018-tarihli kapta da bulabilirsiniz)Reysas yatýrým Holding -Reysas Holding bünyesinden ayrýlmýþtý.(belki de tedbiren)Durmuþ Dövene satýlmýþtý...
Ýþte bu Durmuþ Döven'e ait Reysaþ Yatýrm Holding-Socar-Turkey LNG ortak oldu..Yani Reysaþ holdingin ilgisi yok.
Dipnot:Þirketimizin 30/05/2018 tarih ve 502 sayýlý Yönetim Kurulu Kararý doðrultusunda; sermayesine %89,96 oranýnda sahip olduðumuz baðlý ortaðýmýz Reysaþ Yatýrým Holding A.Þ.'nin tamamý, 2.574.558,94 TL bedel ile þirketimizin Yönetim Kurulu Baþkaný Sn.Durmuþ Döven'e satýlmýþtýr.
5 yada 6 sene önceydi herhalde. Fiskobirliðin bütün depolarýný tmo adýyla bunlara devrettiler. Kullaným hakkýmý, mülkiyetmi bilmiyorum.Fiskobirliiði bitirip tmo yaptýlar, tmo da fýndýk depolarýný bunlara devretti. Yani siyasi iþbirlikleri saðlam. 2003 de abd Iraða girerken iþlerini bunlar yaptý. Conin nin bütün silah ve ikmali yapýldý. Beddua vardýr bence. Sýradan firma abd ile iþ yapamaz.
Þimdi çýkmýþ ne kadar büyük olduklarýný, ne kadar arsasý olduðundan bahsediyor.
Ölçümüz ne bizim. Þu : hissen istikrarlý olarak yükseliyormu. Temettü varmý. Ýkiside yok. O zaman sormak lazým. Sen neden bunlarý anlatýyorsun. Amaç ne. Gene irili ufaklý yatýrýmcýmý öpeceksin.
Valla benim düþüncelerim bunlar. Güvenmiyorum.
Yer Ýmleri