
Originally Posted by
borubukucu
Sayýn çiftçiDede bence uzun vadede batmayýz, astronot batakcý deðil gördüðüm kadarýyla, milletten topladýðýný mala mülke gömmüþ. Tipik angaralý, iyi de hesap biliyor, yememiþ içmemiþ arsa almýþ. Yalnýz özmal dediði 1750 týr nerede ona akýl sýr erdiremiyorum, son zamanlarda sýklýkla seyahat ediyorum, yollarda karþýlaþtýðým reysaþ týrlarýna bakýyorum, yanda týr numarasý var ancak hepsi 200lü 300lü numaralar, daha yüksek rakamlý týr numarasýna rastlamadým. Þayet astronotun dediði týr sayýsý doðruysa yaklaþýk 68000 hisseye bir týr düþer, her bir hisseye dünya kadar m2 arsa ve akýllý depo düþer, tren istasyonlarýný vagonlarý ve konteynerleri, sigara daðýtýmýný ve araç muayene istasyonlarýný, otelleri saymýyorum bile. Dediðine göre deponun m2 si öldüm fiyata desen 1000$ diyor. Tamam borcu da var ama önümüzdeki 2 sene yatýrým yok, borç ödeme ve toparlanma dönemi diyor. Sadece kira sözleþmelerinin tutarý 213M diyor senelik.
Toparlanýr inþallah. Bu arada astronot 2 sene temettü vermeyeceðim dedi, kendini gk yerine koyarak, spk ya þikayet ettim, karpayý daðýtýlýp daðýtýlmayacaðý gk da belirlenir bu adam spekülasyon yapýyor diye. Bakalým bir þey çýkacak mý.
Herþeye raðmen bu þirketin geleceðine güveniyorum ve beklemeye devam edeceðim, umarým hepimiz için hayýrlýsý olur. Herkese bol kazançlar dilerim.
Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir!!!
Yer Ýmleri