Anlasilan gyo u operasyona dahil etmediler.. reysas tan sattigimi 84 e gyo yazdim.. nerdeyse saat 3 gibi ama vermediler..
Anlasilan gyo u operasyona dahil etmediler.. reysas tan sattigimi 84 e gyo yazdim.. nerdeyse saat 3 gibi ama vermediler..
Dün ve bugünkü iþlem hacimleriyle, 19 Nisan'dan bu yana toplanan on milyonlarca lot hisseyi satýp çýkmýþ olamazlar, sanmýyorum. Sonuçta dur durak demeden 3 haftadýr çýkan bir kaðýttan bahsediyoruz, nefeslenmesi beklenir zaten. Bir de, "dün" ve bugün satýþ yaparak ayrýldý demiþsiniz. Dün satýþ yaptýklarý halde 6 kademe yukarýdan kapattýðýný mý söylüyorsunuz?
Tabiki hepsi deðil.Bunlar hisseye girip alýmlarla devamýný saðlýyorlar.Bu ivmeye bazý bankalarýn portföy yöneticileri, emekli fonlarý, ve bazý güçlü iþadamlarýda saldýrýyor.(tanýdýklarým var)
Çete dediðim ekip takip ediliyor.. orada bir hedef veriyor.. hisse o hedefe yaklaþtýðýnda kendileri çýkýyor.Fiili realite bu.
Bu durum þimdilik kötü deðil, belki bu domino etkisi ile hisse gerçek deðerine gidecek.
1 15 güçlü direnci var burayý kýrmasýyla anca yoluna devam edebilir .bu elinde agalarýn fakat istediklerini alamamýþa benziyor yüzde 30 yükselen bir hissede en azýndan yüzde 10 luk bir toplanma sinyali olur þimdilik bu yok yani karýþýk bir durum var buralarda güç toplamasý lazým yani yýlþdýrma silkeleme yapmalarý lazým endexde onlara gülerse hedeflerine ulaþýrlar .
operasyon filan yok adam 0.69dan beri söylüyor 0.84 de tekrar 1.20 hedef verdi o zaman burda yine malum þahýs millete satacaklar filan dediler kagýt 1.15 gördu ov vade zaten 2 olabilir diyor adam
Hangi adam bu bahsettiðiniz.
HTC_M10h cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri