Aylarca yorum yazýlmayan rysaþ sayfasýnda yeni kalemler görürüm.. Trade için burada olanlar !.. Dikkat.. Çarpýlmayýn..
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylarca yorum yazýlmayan rysaþ sayfasýnda yeni kalemler görürüm.. Trade için burada olanlar !.. Dikkat.. Çarpýlmayýn..
utanacak birþey yok yýllardýr hergün-1-3 milyon lot aradý iþlem olurken bugün 30 milyon lot oldu. bu rakam hissenin borsaya açýk kýsmýnýn %22 demek oluyor. 0,80 den mallanmýþým hem de yüklü hisseyi gün aþýrý takip ediyorum. bu kadar iþlem olduguna göre birileri verdi demekki. ben mi? forumun arka sayfalarýna bakarsan ben hangi fiyatlarda satýcý olacagýmý yazmýþým.
Holdingimiz iþtirakimiz rygyo þuan itibariyle geçti olmasý gerekende buydu. Hayýrlý olsun. Saygýlarýmla.
Dört çeþit insan vardýr: Bilmeyen ve bilmediðini bilmeyen: O bir aptaldýr uzak dur. Bilmeyen ve bilmediðini bilen: O basit bir insandýr. Öðret. Bilen ve bildiðini bilmeyen: O uykudadýr. Uyandýr. Bilen ve bildiðini bilen: O akil insandýr. Takip et.
Bu tahtada kýsa vadeli girenlere sürpriz hiç bitmedi gene yaptý yapacaðýný o ,c yazýk oldu yeni girenlere onlar satmadanda götürmez
20 aralýða kadar açýkçýlara dur denmiþ.. Yasak gelmiþ.. Yahu hergün ne güzel yandan yandan % 2-3 giderdik .. Bu adamlar yapýþtý hisseye takoz oldu.. Hadi bakalým pazartesi rygyo ya saldýrýsýnýz artýk
Belki de böyle iyi olur. Gerçek alýcýlarý gelir. Parayý veren çalsýn düdüðü . Belki 3 e üfler [emoji106]
HUAWEI CAN-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Lokomotif olma Sýrasý Rygyo da.. [emoji3]
Firmanýn ismi Her ne kadar Reysaþ Taþýmacýlýk Ve Lojistik A.Þ olsada;Mazhar Zorlu'dan sonra zannederim Bist'in en ucuz Holdingi durumundadýr.Hisse.Net'de Reysaþ Holding yazmýþ
Anýmsatalým;
GYO'da Ülkemizde 1.(Açýk ara).Avrupa'da 13.
Lojistik'te Ýlk 10'da(Kaynak Lojiport ISO500 sýralamasý)
Güneþ Enerjisinde Türkiye'nin önünden koþan firmalardan birisi(Ýlk çatý Ges falliyete geçtiðinde öyleki 8 ay topraða verilmek zorunda kaldý)
Demiryollarýnda Özel sektörün Alt yapýsý hazýr En büyüðü(Burdada Bürokrasi hýzýmýzý düþürüyor;oysa Doðu Avrupa ve Balkan Coðrafyasýnda etkili)
Tütün ve Muayene Ýþlerini Nötr farzediyorum Bilançoda olduðu gibi
Turizm tarafý ise Daha cepten yiyecek ve paçamýzý aþaðý çekiyor.Çok karlý olmadýðýný (Halihazýrda)Yine patrondan öðreniyoruz
Koç Holding Nasýl Petrol ve ona baðlý Motor sanayiinde bu ülkede entegre olmuþ dinamo ise;
Reysaþ'ta kendi kulvarý olan lojistikte belli bir Know Howa eriþmiþ durumda entegrasyon açýsýndan
Demiryollarý ve GYO'da Monopol piyasa diyebiliriz
Lojistik'te Oyak gibi bir iþletme ile rekabet farz'ý Misal kolay olmasa gerek.Oligopol
Bunlar bize yeterdi diðer iþletmeleri yine Nötr Sur Yapýsýný vs.Bonus düþünelim
Ülkede lojistik'te %1 pay alan Demiryollarýný Ülkemiz büyüyecekse bir þekilde bu yüzdeyi Her nasýl olursa olsun artýrmak mecburiyetinde
Son Günlerdeki hareketlenmenin sebebi ne?
1)Gördüklerimiz ve bilebildiðimiz kadarýyla;
15,16 ve 2017'de Deðerleme karlarý 150 Milyon TL'ye yakýn gelmiþken 2018 yýlý son çeyreðinde nasýl olduysa 300 milyona çýktý.Bu reysaþ GMYO'un bir 3 kaðýdý deðil Diðer Tüm GMYO'lardada görüldü sanýrým.Torunlar GMYO'dada benzer bir durum olduðunu biliyorum.Oda geçen sene çok iyi katký verdi.Bu yýlda Alarkonun Geyiði iyi geleceðini fiyat hareketinden hissettiriyor
2)Mb'nýn Faiz indirimine baþladýðý Temmuz ortasýndan itibaren Hissede yabancý varlýðýnýn artýþýndan da anlaþýlacaðý üzre Düþük faiz ve stabil kurun verdiði rahatlýk
3)Güneþ santralleri hariç büyük ölçekli yatýrým bütçesine þimdilerde ihtiyaç yok.Yap yap bir sonunun olmadýðýný bir röportajýnda ifade ediyor Sn.Döven
4)Yeni bir depo yapmaya baþlasa diyelim 15 ayda iþin içinden çýkýyor dikiyor inþaatken kiralayabiliyor.Hýz var diðer GMYO'lardan farký
5)Bugün Reysaþ'lara rakip olabilecek M'2 sini 500-600 $'a arazi satýn alabilecek baþka bir sermaye grubu yok.Irak savaþý Lojistiðinin getirdiði sýçrama döneminin gelen 1 milyar dolara yakýn tüm karlarýyla 5-10 'dolara alýndý bu kýymetli arsalar
Eksiði var fazlasý var,Unuttuðumuz var,hatamýz var.Ortaya bir fotoðraf koymak istedim.Her türlü eleþtri ve düþücelerinizi saklý tutmayýn,TARTIÞALIM
Twitter'da yabancý kiþiler bile bu iskontoya hayret ediyorlar![]()
Yer Ýmleri