Kaðýdý veren zaten tatile çýktý.
Seneye bekliyor sizleri.
Demedi demeyin.
Bilen bilir
Kaðýdý veren zaten tatile çýktý.
Seneye bekliyor sizleri.
Demedi demeyin.
Bilen bilir
Antalya’da gerçekleþtirilen tanýtýmda Ford F-Max’in fiyatý 661.500 TL olarak açýklandý.
Geçenlerde 50 adet aldýðýmýz Týrýn Bedeli Yaklaþýk þu halde 33.075.000 TL eder.Hadi düz hesap 30 milyon TL
Bundan öncesi Mayýs Ayý röportajýnda "Lojistik sektöründe yaklaþýk 600 adet özmal aracýn yaný sýra...."diye devam eden kýsmýnda 600 Adet Özmal Týrýmýzýn olduðunu ifade ediyor Sn.Döven
Yýpranma Payý ile 400.000 TL'den hesap etseniz 240 Milyon TL'de Mevcutlarý ediyor
Bu hesap onlarca kez bu topikte yapýlmýþtýr belki eskiler tarafýndan ama akýlda durmasý için yeniden yazýlmýþtýr.Bol kazançlar
NOT:Kimseyi zul altýnda býrakmak istemem ama Haddim olmayarak Paydaþ/takipçi ve meraklýlarý tarafýndan(Son dönemde yýldýzý parlayarak meþhur oldu)Þirketle ilgili araþtýrma bilgi belge Yatýrýmcý iliþkileri ile kurduklarý kiþisel Bilgileri bu ortamda paylaþýrsak Birbirimize çok net faydamýz dokunur
Sorgulayýn Deþin Forum sayfalarýný istiþare edip hýzlý hýzlý atlayalým.Bizler naçizhane bu dediðimi yaptýkça Holding görünümünde olan bu varlýklar olabildiðince yerli Bireysel yatýrýmcýda kalýr,Kurumsallýðýmýz/Tanýnýrlýðýmýz artar,Patronun Medyadaki Randevu defteri dolmaya baþlar,piyasa deðeri büyüdükçe derinlik artar,Ölçeði büyük Fonlarýn Girip çýkmalarý kolay olur Vs.Vs.Vaktiniz aldýp Uzattým.Söylediklerimde Kazanç/Kayp vaadi veren Yatýrýmcýnýn Ýlgili Kanuna ithafen Tavsiye olunacak bir tarafý bulunmayýp herkese Bol,Bereketli Kazanç temenni ederim
iþlem hacmi aþýrý düþük seanslar yaþýyor. hisse 60-70 kuruþlarda dolaþýrken 200bin lot alabliyordum ve satabiliyordum. þu anda 200bin lot satýþ girilse hisse taban olur, keza 200bin lot alýþ girilse tavan olur. anlaþýlan yeni fiyat oluþumuna yatýrýmcýlar hala hazýr degiller. hala herkes 60-70 kuruþlardaki rysaþý düþündükçe,bu fiyatlarda ne alýþa ne de satýþa yanaþmýyor
Demek Ki el görünmüþ, satmak için eli yükseltmek gerek
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Korkmakta haklýsýnýz.. 1 liradan gelmiþ 3 e .. Ben de olsam almazdým buralardan.. Ama Tutmaya devam.. Zaten 1000 tane
kaldýgý yerden devam sinyalini verdi. bugün de bu sinyali kuvvetlendirirse, hedefe dogru yolculuk baþlar
27 si yaklaþýyor , hisseyi yukarý çekenler var umarým spektir
27 aralýk neden önemli ? açýklama yazýn.
Yer Ýmleri