Açýða satýþ yapmak serbest olduðu için daha sert aþaðý yönlü hareket ler olabilir.ayrica düzeltme borsada olursa 3.1 seviyelerine kadar basarlar dikkatli olmakta yenilerin bulaþmayýn
Açýða satýþ yapmak serbest olduðu için daha sert aþaðý yönlü hareket ler olabilir.ayrica düzeltme borsada olursa 3.1 seviyelerine kadar basarlar dikkatli olmakta yenilerin bulaþmayýn
Ne küçük yatýrýmcý alýmý ne de Durmuþ'un eski gizleme çabasý. Dalal Street alýmlarýyla artýk hepsi gerilerde kaldý. Reysaþ hep potansiyeldi ama oynayacak oyuncu olmadýðý için Durmuþ'un gizleme operasyonu baþarýlý oluyordu. Dalal Street hareketi baþlattý ve bence mal satmadýðý sürece trendin bozulmasý da beklenmemeli.
KY nýn bir kýsmý 1 lira maliyetle miiiikro düzeyde tutuyor ve satacaðýný sanmýyorum.. Dalal umarým Helalinden al ala devam eder
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2019 reysasin yýlý oldu bence 2020 çok canlarý yakacak bir yýl olmaz reysas borsanýn en acýmasýz patronu na sahiptir yeni bulaþacak Lara uzak durmalarý bizler gibi sinir hastasý olmamalarý tavsiye ediyorum her þey gönlünüzce olsun aman dikkatli olun bulaþmayýn yoksa canýnýz çok yakar bu ********
Cuma günü hisseden ayrýlmýþ bulunuyorum.. 1 koyup 4 aldýk çok þükür.
Þimdi 3x1 koyup bekliyorum
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri