
Originally Posted by
VaLeNTiNe
Ucuz pahalý þeklinde bir deðerlendirme yapmamýþtým. Ama yine de yanlýþ var diyip kaçmakla olmaz bu iþler. Yanlýþ var diyorsanýz altýna doðrusunu yazacaksýnýz.
Cuma kapanýþlarýna göre RYSAS piyasa deðeri 1 milyar 315 milyon TL.
RYGYO piyasa deðeri 1 milyar 460 milyon TL.
RYSAS daha mý ucuz buna göre? Bir deðerlendirme alalým ve neler biliyorsunuz bir görelim önce? Kim þaka yapýyor ona göre belli olur.
Önce siz rysaþ ýn nasýl daha fazla öne çýktýðýný söyleyebilirseniz daha iyi olur. Sonuçta rysaþ baþlýðýnda karþýlaþtýrmayý yapan sizsiniz. Hem iddia sahibisiniz hem benden saçma sapan talebiniz var. Rysaþ sahibi olduðu rygyo dan nasýl daha ucuza fiyatlanýyor onun cevabýný verebilirseniz iyi olur. Rysaþ’ýn bünyesindeki diðer þirketleri saymýyorum bile. Sizce piyasa hangisinin ederini yanlýþ görüyor?
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi olmayýp, hayal gücümün ürettiði þahsi düþüncelerimdir ve beni baðlar. Kesinlikle yatýrým tavsiyesi olarak algýlamayýnýz.
Yer Ýmleri