Kafamýza taþ yaðacak 19,07 reysaþ lojistik..
Kafamýza taþ yaðacak 19,07 reysaþ lojistik..
Neyse portföy dengeleyecektir maliyet düþürdüm reysaþ lojistikte..
Xu100 testere piyasasýnda diyelim önümüzdeki 6 ay daha aþaðýda 9,500 yukarýda 9,900 testere yaparsa reysaþ lojistik ne yapar sorulmasý gereken soru budur ?..ytd..
Reysaþ lojistiði eski hisselerim Naten ve Anadolu sigortaya benzetiyorum ayný onlara benziyor þuan zarardayým o ayrý konu 3 hissede sert düþüþleri ve yükseliþleri sert olur lakin bir baþlarsa ralliye durmazlar devam ederler ytd..
O yüzden sabýr gerekiyor mecburen portföy testerede sinir hastasý yapmaz
Xu100 ne zaman düzeleceði belli deðil enflasyon sýkýntý güven yok dolar TL kuru gerçeði yansýtmýyor.Dolar TL nin borsada baský oluþturduðunu düþünüyorum diðer tarafta enflasyon gerçeði var nasýl düzelecek?piyasada merkez bankasýnýn faiz indirimlerine devam etmesini bekliyor..Nasýl olacak iki ucu boklu deðnek ytd...
Tekrar baktým grafik çok iyi ralli yaþamýþ reysaþ lojistik aynýsý reysaþ gyo içinde geçerli dinlenmeleri düzeltme yaþamalarý normal durum umarým düzeltmenin sonuna gelmiþ olmalarýdýr ytd..Þuna eminim altýn,gümüþ yada kripto her neyse uzun vade de hepsinden fazla kazandýracaktýr uzun vade 3 yýl ve üzeridir ytd..
Daha önemlisi hisse fiyatý balon deðil önemli olanda budur zaten ytd..
Hisseye bok atanlar olacaktýr altýn ve gümüþün gerisinde kalýyor diye enflasyon var para eriyor falan filan kýsa da haklý olabilir lakin iyi çeyrek bilançolar açýkladýðý sürece orta ve uzunda hepsini yenme ihtimali yüksektir o yüzden bok atanlara sende haklýsýn diyorum ytd..
Yer Ýmleri