Merkel çýkýp boþ kabadayýlýk mý yaptý.???
Baðýrýp çagiýrmakla olmuyor.!!
Gerçekleri saklamak..!!!
Ver mehteri ver mehteri.!!
Sadece günü kurtarýrsýn.!!
Gelecek ipotekli
Borçlar gýrtlaða kadar.!!
Sonunda Su akar yolunu bulur.!
Merkel çýkýp boþ kabadayýlýk mý yaptý.???
Baðýrýp çagiýrmakla olmuyor.!!
Gerçekleri saklamak..!!!
Ver mehteri ver mehteri.!!
Sadece günü kurtarýrsýn.!!
Gelecek ipotekli
Borçlar gýrtlaða kadar.!!
Sonunda Su akar yolunu bulur.!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Swap dan dolayý fx kapandý sanýrým iþlem geçmiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hazine ve Maliye Bakaný Berat Albayrak, kurdaki dalgalanmaya karþý aksiyon planýnýn hazýr olduðunu belirtti. Albayrak, döviz hesaplarýna el konulmasý ya da TL’ye çevrilmesi konusunda çýkan iddialarýn gerçeði yansýtmadýðýný vurguladý ve mevduat hesaplarýna el konulacak þeklinde dedikodu çýkartanlar hakkýnda yasal iþlem baþlatýlacaðýný açýkladý.
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Bu açýklama çok olumlu olmuþ.Sonunda üst düzey bir yetkili güvence bildiriyor,ayrýca tersi olmasý durumunda da sorumluluðu almýþ oluyor.Ýnþallah alýnan tedbirler gerçekten alýnmýþtýr ve bankalar bu haftayý sað salim atlatýr.Tabi bu durum iki ucu pis deðnek,dedikodularýn ekonomiye zararý önlenirken, haber akýþlarýnýn kesilmesi durumu olursa o da ayrý sorun.
Bakýn çok net söylüyorum” diyerek sürdürdü:
- Mevduatlara el konulmayacak. Hesaplardaki dövizler TL’ye döndürülmeyecek. Ama bu dedikodularý ve yalanlarý ortaya atanlarla hukuki mücadele sonuna kadar yürütülecek. Yasal iþlem baþlatýlacak.
Bu cümleden ne anlaþýldýðý önemli.
Hesaplardaki dövizler TL ye dönüþtürülmeyecek ama bu dedikodularý ortaya atanlar vs..
Yani bu cümlede
-Mevduatlara el konulmayacak. Hesaplardaki dövizler TL’ye döndürülmeyecek.
dedikodularý olursa yasal iþlem olacak mý diyor
Ýlginç vakýf iþlem yaptýrdý
https://dovizborsa.com/
en basitinden canlý izlersin.......
darbe öncesi belli yazý yazanlar sürekli algýya oynadýlar.......kiþisel yorumlar olacaktýr,eleþtirilerde,yönetenlerde vaz geçilmez deðil ama göz göre göre operasyonlara alkýþ yapan ve bunu belli kiþilere bilinçli yönetenleri iyi izlemek lazým.......birileri darbe sonrasý soluðu abd de aldý...belki dýþardan bilerek,isteyerek yazanlar var.....
yazýlar özgür olmalý her isteyen istediðini yazmalý.....söz konusu vatansa kastedilen ve hala üstüne yazýlýyorsa kimse kusura bakmasýn bu baþka tarafa gider.......
yönetenler beceremedi istifa demek tabiki hakkýmýz..
ama
turump tehditleri ve üstüne üstüne söylemleri görmezden gelinerek her suçu içimize döndürmek insaflý deðil........koza topiðine 7.15 ken yazdým asya geciken tl düþüþünü telafi etti makul seviyeye inecektir diye....
ekonomi kötü,üretim kötü 3 günde % 50 bunu neyle izah edeceðiz...batan bankamýz yok,þirketimiz ben duymadým...
iyide sürekli battýk,bittik yazýlarý acaba birileri tarafýndan mý yazdýrýlýyor.....
bu ülke bunu da atlatýr..bende böyle düþünüyorum...aselsan ve kozal da 1 liralýk hisse satmadým açýkça banka hesabýmý da ortaya koyarým.....
su akar yolunu bulur 52 yýl çok þeyler gördüm..Ecevit e oy vermedim ambargoyu yaþadým..yaþým küçükte olsa...memuriyetin ilk yýllarýnda Tansu ya oy vermedim o krizini yaþadým...Özal krizi sonra 2001 Yazar kasa krizi.........þimdi 2018 TURP krizi...yemin ederim hiç birine oy vermedim...ama o krizleri yaþadým....
hep siyasiler suçlu idi....doðru iyide bizimle uðraþan ********lerin ve bu halkýn hiç mi suçu yok...
tasarruf yok ,üretim yok.bedavacýlýk,adam kayýrma,yalakalýk, vs vs vs......
Yer Ýmleri