-
Yiğit Bulut'un TRT Haber'de yaptığı açıklamalarından satır başları şöyle:
- Amerikalılar özgür mü, dünyanın en baskı altındaki vatandaşları.
- Türk - Rus İmparatorluğu tezinden asla vazgeçmedim.
- 1854'te Ruslarla el ele tutuşsaydık bugün Normandiya kıyılarında insanlar Rusça-Türkçe sözlükle dolaşıyor olurdu.
- Google kullanmayın, Yandex kullanın.
- Gidin Amerikaya, sterlin hesabı açmak istiyorum deyin. Açamazsınız, önce ABD Doları hesabı açmanız gerekiyor. Türkiye'de böyle mi? Bizi alıştırmışlar. Yok böyle bir genişlik. Bizi 30 yıldır dolarize etmişler.
- Bankacılık sistemimiz Avrupa ve ABD'den daha güvenli.
- Herkese sesleniyorum, 30 yıldır bu grafikleri ezbere biliyoruz. Yabancılar ne satıyorsa alın, 18-48 ay sonunda inanılmaz değerler ortaya çıkacak. Yabancılar satsın biz alalım, ben razıyım biz toplayalım.
- Ruslar, Türk savunma sistemleri Moskova'da showroom açsın diyor. Çok önemli işbirliklerine doğru gidiyoruz. Telefonlar bilgisayarlar Çin'de üretiliyor, ABD malı olduğuna bakmayın. Petrol burda gaz burada üretilebilecek her şey burada. İtalyan peyniri yemesek de olur. ABD'den gelen patlamış mısır yemesek de olur, inşallah patlamış mısır geri döner.
- Batıyla 200 yıllık ilişkilerimizi yeniden tanımlamak zorundayız. Adam bizi dolarize etmiş, alıştırmış.
- Rusya-Türkiye ilişkisi yeniden yazılıyor, bu ilişki Japonya'ya kadar uzanabilir. Çünkü hepsi ABD'nin doları onlara bir zoka olarak yutturduğunu anladı. Bütün dünya buna karşı ayağa kalmanın gerekli olduğunu Türkiye'yle birlikte anladı.
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...imparatorlugu/
-

Originally Posted by
ayhan53
cundada otoparka girdim 7 tl dedi dün 5 tl idi dedim abi doalr %40 arttı dedi

Adam hakli dolarla aliyor naapsin?
😂
-
-

Originally Posted by
cevdet _060
Hayırlı olsun .
-
gene kurtlanmaya başlamış
alo umutabi aşağıda ne ediyon gel hele topiğe
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
cevdet _060
2017 yılında en çok ithal ettiğimiz ürünler :
Demir çelik ve hurdaları
Hava taşıtları, uzay araçları
Pamuk
Turbojetler
Yatlar, kayık, kano, diğer eğlence araçları e spor teknesi
Bunları listede göremedim.
Geçmiş yıllarda da uçak, uçak parçaları, bilgisayar, bilgisayar parçaları, soya fasulyesi, soya fasulyesi yağı, altın, taşkömürü gibi ürünler var.
Bunlar içinde de, sadece taşkömürünü listede gördüm.
Tabi her zamanki gibi günün ek vergi şampiyonu ALKOLLÜ ÜRÜNLER olmuş.
Neyse, bunlar Trump'a ön uyarı diyelim.
Bu arada, 3 gündür ne kadar doları varsa, 6,5 7 aralığından, TL'ye çeviren tüm vatandaşlarımız gözlerimi yaşarttı.
3 liralardan aldıkları dolarlarını satarak, yaptıkları fedakarlık için, kendilerine teşekkür ediyorum. (NEDENSE REİSLERİ DAHA ÖNCE 3'LÜ RAKAMLARDA, 4'LÜ RAKAMLARDA DEFALARCA ÇAĞRI YAPMIŞ, PEK BANKALARDA KUYRUKLAR OLUŞMAMIŞTI)
Aynı fedakarlığın devamı olarak, bayram seyahatlerinde Osmangazi ve Yavuz Sultan köprülerini, mümkün mertebe kullanacaklarından hiç şüphe duymuyorum.
Böyle zamanlar, dış lobilere karşı, birlik ve beraberlik zamanı.
Son düzenleme : izmut; 15-08-2018 saat: 08:57.
-
Salı günü ev hapsinde bulunan Rahip Andrew Brunson’la görüşen ABD ateşesi Jeffrey Hovenier ABD’nin ek yaptırım tehdidini tekrarladı. Reuters’e konuşan adı verilmeyen Beyaz Saray kaynakları da Trump’ın rahibin salıverilmesi hususunda %100 kararlı olduğunun altını çizerek, gelişme olmazsa “bir kaç gün veya bir hafta içinde†ek yaptırımların gündeme geleceğini ifade ettiler.
New York Times gibi kaynaklar, sözü geçen yaptırımların THY ve Halkbank’ı hedef alabileceğini iddia ettiler.
http://www.paraanaliz.com/2018/gunce...r-yolda-25355/
-
PKK/hdp'e oy veren ama Atatürk'e hayranım diyen
ABD ile ters düşmeyelim NATO'dan çıkmayalım diyen ama Che/D.Gezmiş'e hayranım diyen insanlara tanık oluyoruz...
Evrenimiz epey değişmiş, Madde ve KarşıMadde'nin birarada olduğuna da tanık olabiliriz...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri