-
-
Dolar 7 olduğunda tek haber çıkmayan kanallar dolar 5.90 a düştü diye haberle başlıyolar yayına..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Beyaz Saray Yetkilisi: Brunson birkaç gün veya bir hafta içinde bırakılmazsa yeni adımlar atılabilir
Reuters haber ajansına konuşan bir Beyaz Saray yetkilisi, Pastör Andrew Brunson'ın serbest bırakılması konusunda hiçbir ilerleme olmadığını ve Washington yönetiminin bu konuda katı tutumunu sürdüreceğini söyledi
-

Originally Posted by
MedwiG
Katar türkiye'ye 15 milyar dolar doğrudan yatırım yapacak/son dakika
Katar'dan gelen betona gider
-
Abd isterse katarın pimini de çeker.
-

Originally Posted by
cevdet _060
Beyaz Saray Yetkilisi: Brunson birkaç gün veya bir hafta içinde bırakılmazsa yeni adımlar atılabilir
Reuters haber ajansına konuşan bir Beyaz Saray yetkilisi, Pastör Andrew Brunson'ın serbest bırakılması konusunda hiçbir ilerleme olmadığını ve Washington yönetiminin bu konuda katı tutumunu sürdüreceğini söyledi
Trump bayram tebriği gönderir mi ? 🙂
-
Şimdi ben anlamadım katar bu parayı getirecek,onu anladım,cehaletimi bağışlayın da hibe mi edecek bu parayı, bu parayla ne alacak,tahvil mi,hisse senedi mi anlamadım olayı.Hayır ucuz bulduysa ortalığı gelir alır zaten bunu deklare edilmesi moral açısından mı anlayamadım valla.
-

Originally Posted by
cevdet _060
Bu haber şeklini sevmem
Bir yetkili
İsim cisim sicim yok
En son abramovic İsrail pasaport u aldigindada isimsiz yetkili açıklamaları vardı
Isimsizse yetkili haber kaynagida bunu yalanlamiyosa yani yetkilinin kurumu
Havada sıcaksa
Bi soda açıp içecen
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri