ATATÜRK'ün idealleri pesindeyim onunla aydýnlanýyorum diyenler ULU ÖNDER'in derdinin para olduðunu dair bana bir hamlesini gösterin ondan sonra dolarmý alýrsýn dolardan hüpletirmisin eyvallah diyecem eðerki samimi olarak ATA'nýn ÝZÝNDE isek onun bize þu satýrý Bilim ve fen nerede ise oradan alacaðýz ve ulusun her bireyinin kafasýna koyacaðýz. Senin bugün üç kuruþluk kazanýmýn bu ülkeyi asýrlarca ileri taþýmayacaktýr seni evladýný ileri taþýyacak ATA'nýn izleridir
Senin kafandaki ATATÜRK deðil dostum dolar alýyým hüpletiyim yandan ATATÜRK profili ekleyim deðil benim kafamdaki ATATÜRK.
Onun ideal ve izlerini takip etmek ve bize emanet ettiði ÜLKE yi her daim ve her alanda parasý ile ekonomisiyle korumak için karýnca misali çalýþmak.
Bence yazma dostum yazýnca koyun cahil vb oluyorsun....küfreden bile olur asagilayanlar cabasý sen onlara karþýlýk verince anýnda banlanýrsýn bu demokratik forum baþlýðýnda ... Ama onlar her türlü asagilamayi galiz hakaretleri bile yapma haklarýný kendilerinde görürler..Yani deðiþtiremezsin buradaki kafayý .... bunu yazmam bile belki gene banlanmama sebeb olacak ama duramadým.. Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Para bir milletin özgürlüðünün ve gücünün gölgesidir. Eðer para dýþ etkenler ile çok kýsa sürede istikrarsýzlaþtýrabiliyorsa bu aslýnda o ülkenin gücünün zayýfladýðýnýn bir göstergesidir. O nedenle de baðýmsýzlýk ve egemenlik hassasiyeti ile ayný derecede ciddiye alýnmalýdýr. Bir ülke parasýnýn deðerini koruyamýyorsa , cari açýk veriyorsa bilim ve fenden uzaklaþmýþ geri kalmýþ demektir. Diðer tüm göstergeler bu ana gerçeðin yansýmalarýdýr.
Aksini düþünmek biraz da polyannacýlýk oynamak olur ki bu yine sorunun çözümünü öteleyerek bir zarar oluþturabilir.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri