-

Originally Posted by
strongarm
okula ne gerek var umutabi, onların okulu varsa bizim MEDRESELERİMİZ var!
Aynı fikirdeyim , eğitim, bilim, ilim irfan gibi şeylere para harcamak alnı secdeye değiyor diye övünen bu güruha çok ama çok lüzumsuz bir masraf kapısı.
-
Noluyor yav herkes trolmüydü. Bu bir rüya mı?
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
Ahmetg
iste butun bu sebeplerden dolayi Izmir civarinda almayi planladigim arsa olayini erteledim. Erteledigimden beri dolar artiyor. Iyiki almamisim
Yapma mandrake seni çok iyi biliriz, sen Dolar 2 Tl lerde iken İSTANBUl çok ucuz bu fiyatlar dahada artacak Londra , Newyork fiyatlarına ulaşması lazım , İstanbul dünya şehri filan diye beton güzellemesi yapardın ne olursun şimdi bari benim gibi birisini yeme...
-

Originally Posted by
Ahmetg
iste butun bu sebeplerden dolayi Izmir civarinda almayi planladigim arsa olayini erteledim. Erteledigimden beri dolar artiyor. Iyiki almamisim
izmir bugün var yarın yok,Yunan vazgeçti mi sanıyorsun! tapu falan tanımaz bunlar haa
-
Trol , kendini her yerde belli eder, bir dediği diğeriyle uyuşmaz, bugün ak yarın mok diyebilir, şeytana tapmakla trole inanmak aynıdır kişiyi felaketlere sürükler.
-

Originally Posted by
altınorta
Noluyor yav herkes trolmüydü. Bu bir rüya mı?
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en büyük trol benim
-

Originally Posted by
umutabi
Aynı fikirdeyim , eğitim, bilim, ilim irfan gibi şeylere para harcamak alnı secdeye değiyor diye övünen bu güruha çok ama çok lüzumsuz bir masraf kapısı.
okullar kapatılsın, eğitim zorunlu olmasın. devlet bu işleri bıraksın boşa masraf kapısı. o paraya ne köprüler tüneller yapılır. çok isteyen varsa gitsin yurtdışında okusun BİZE NE? 2-3 entel dantel okuyacak diye ben devletim parasını heba edemem!
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri