-

Originally Posted by
rxpu
Bu dalgalanma gündeliğe benzemiyor, sorun da orada.
https://www.ntv.com.tr/ekonomi/mehme...Uk-WLonRj93Jxw
Nedense paylaşmak istedim
-

Originally Posted by
Tengri Han
Yuhhhh Aslı Şafak bile "goy goy" a başlamış
Dolar/tl nin yükselişini masum göstermek için kendinden geçiyor....
Sizin de işiniz zor be ASLI....
saygılar/başarılar
Yeni kanal geliyor...
Ekmek parası napsın.
-

Originally Posted by
tcspirit
Bu türev varlığın miktarı ne kadar acaba?
Oran olarak çok yüksek değildir sanırım.
Söyleşi yapılan yorumcu miktarı söylemedi ama en azından tüm alışveriş merkezlerinde %70 oranında uzun vadeli döviz kredisi finansmanı olduğunu ve bunların çoğunda da bu tür enstrumanlar kullanıldığını söyledi. Sonuçta krediyi veren o binaları ipotek ederek o kadar uzun vadeli kredi vermek istemez mutlaka belirli kontratları da teminat olarak almıştır.
-
GÜNÜN EN ANLAMLI SORUSU:
Akbank, OTAŞ’a TTKOM özelleştirmesi için yüklü kredi verirken, yönetim kurulunda kimler vardı? Bu kişilerin kimlerle ne ilişkileri vardı? :-)
-

Originally Posted by
Arc en ciel
İdam sadece onlar gibi düşünmeyenleri asmak için gelir gelirse.
aynen
-

Originally Posted by
PiNNo
Bana da oyle geliyor gibi. Aylık, 0.98'den konut kredisi teşviki çıkardılar yine. Inşaat sektörünü korumaya devam edecekleri izlenimi bırakıyor bu hamleler. Psikolojimi bozdu artık ülke ekonomisi. Takip etmeyeceğim diyorum, dayanamıyorum.
sen ne diyorsun, ben sabah 4 te kalkip dolari takip ediyorum. Uyku muyku kalmadi
Elimde o kadar arsa ev var hepsinin degeri pul oldu. Sabah aksam USDTRY takip ediyorum. Psikoloji falan kalmadi
-

Originally Posted by
rxpu
AVM yatırımcıları derneği başkanı: Mevcut 5 ve 10 yıllık döviz bazındaki kira kontratlarının kanun ile değiştirilmesi hukuken mümkün değildir.
zaten mumkun olsa bile yabanci yatirimci asla izin vermez boyle bir seyee
adam dolar getirmis yatirmis getiriside dolar olmali. TL olsa hedge etmesi pahali bir suru risk. Adam kendini garantiye almadan neden yatirim yapsin?
-

Originally Posted by
Ahmetg
sen ne diyorsun, ben sabah 4 te kalkip dolari takip ediyorum. Uyku muyku kalmadi
Elimde o kadar arsa ev var hepsinin degeri pul oldu. Sabah aksam USDTRY takip ediyorum. Psikoloji falan kalmadi
bir evini bana bagışla huzuru bul .Dertlerinden kurtulmus olursun
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri