Þarbon dan ölenler için yayýn yasagý gelirmi, þarbon ölümlerinin raporlarý, hükümet tarafýndan karartýlabilirmi?
Ýyi de sn okocha tl faizleri yüzde 5 düþtü 2014 öncesi,nerdeyse eurobond faizleri ile ayný faizde tl faizi vardý memlekette.Bizim iþadamlarý ne yaptý o cennet gibi günlerde,fabrikasýný yýkýp inþaat yaptý)))))))))) E bu kadar salak olursan batarsýn,bu her seviye için geçerli bir kural.
https://mobile.twitter.com/Dagmedyan...44436713959424
Sarbon rezaleti insanlar uyardi cok defa
Sorunun kaynaðýný siz de benim gibi görüyorsunuz ve teyid ediyorsunuz. Evet piyasa faizleri %12 iken yapýlacak 500 baz puanlýk bir faiz artýþý ile piyasanýn önüne geçilseydi bu duruma gelmezdik. O zaman ne diyorduk 100 baz puan yeter üzeri piyasasnýn önüne geçse de ekonomiyi soðutur. Halbuki o zaman ekonominin tam da ihtiyacý olan þey soðumaydý , bugün tekrar ýsýnabilmek için.
Þimdi ne diyoruz?. Faizleri %10 arttýrýrsak piyasanýn önüne geçeriz sorunu da çözeriz ama olmaz piyasayý yavaþlatmýþ oluruz.
Ýþte burada bir çeliþki yok mu?. Her iterasyonda ve döngüde eskisinden daha kötü bir noktaya geliyorsak bu aslýnda yapýlmasý gerekenin ne kadar açýk olduðunu göstermiyor mu?
Bir kasap almýþ aline satýrý kolunuz doðramaya baþlamýþ birazdan diðer kolunuza geçecek ve biz diyoruz ki saçlarým acaba biraz uzadý mý ? o arada bir sac traþý mý olsam, üstüne bir de banyo yaparým mis.......
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bu forumu 2-3 yýldýr girip takip etseydiniz Dolar 6-7 olacak diyen kiþileri ve onlara þimdiki gibi saldýranlarýda görürdünüz. Hatalarýna devam ettikleri sürece Dolarýn 7 lira olacaðýný gören sýradan insanlar varken devleti yönettiðini söyleyenlerin bunu görmezden gelmesi aymazlýk deðilde nedir ?
Ben hala sn okochadan gelecek yýl dolar ne olur soruma cevap alamadým.Bir de kendisi parasýný ne yapýyor,acaba emlak mý aldý,parasý faizde mi,neticede burasý ekonomi forumu insanlar okuyarak kendi yatýrýmlarýna yön vermeye çalýþýyor,o da baya ekonomik konularda fikir yazdýðýna göre öneride de bulunsun 2 3 ay sonra döner bakarýz kim haklý kim haksýz.Misal ben altýn diyorum))))))))
Yer Ýmleri