-

Originally Posted by
british
ciddi mi bu ya...kendimi intihar edecek artık!!!!
-
Aslında ENERJİDE topu dikmeler betondan önce gelecek gibi, çünkü enerjinin malı düdükleyecek SAZAN beton beyinleri yok
yazzııık !...
-

Originally Posted by
KARA BORA
Bankalardan ihbarlı nakit usd talebinde problem yaşayan var mı? (Geçen hafta içerisinde iki farklı günlerde, İng'den 10k+10k olmak üzere; ihbarlı nakit usd aldım. Hiçbir problem de yaşamadım.)
100 - 200 bin isteyin bakalim ne oluyor
-
Üretici fiyatlarının bir ayda en yüksek arttığı ay 2006 yılının Haziran ayı idi (% 4,02.)
Ağustos 2018 % 6,6 ile 11 yıllık rekoru kırdı.
Sorun kanamayı durdurup ameliyatın tarihini belirlemekten çıktı, kanamayı durdurup durduramayacağımıza dönüştü.
https://twitter.com/mahfiegilmez/sta...35719559409665
gerçekler bile bazı kesimi ıslah etmiyorsa geriye tek yol kalıyor.
-

Originally Posted by
WYATT EARP
ciddi mi bu ya...kendimi intihar edecek artık!!!!
Essahtan ! doğru, mok yesinler, yedikleri kolon kanseri yapıp ağızlarından mıçsınlar. Dolarda yükseliş kaçınılmaz...
-
*merkez bankası tl depo karşılığı döviz depo ihalesinde teklif ve satış olmadı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
WYATT EARP
100 - 200 bin isteyin bakalim ne oluyor
Vakıftan bayram öncesi 400 bin USD sorunsuz verildi ama YKB 40 bin USD`ı talep edilenden ancak 3 gün sonra denkleştirip verebildi. Ama zannetmiyorum ki bir art niyet olsun, aynı sürede ilgili bankaya fazla hucum olmuş nakit bulmakta zorlanmış olabilirler. Ama sonuçta hepsi nakitleri sorunsuz verdi.
-

Originally Posted by
umutabi
Vakıftan bayram öncesi 400 bin USD sorunsuz verildi .
Iyiymis...boşuna korkuyoruz sorun yok o zaman....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri