bana gore su ortamda uluslararasi standartlarda kredi notu Caa1 gibi cöp seviyeye dusmus olan bir banka yoneticisi ve hissedarlarinin
mevcut faiz oranlari ve gelecekteki faiz oranlari dusunuldugunde hazir likiditeyi satamayacagi bir enstrumana yatirmasi bana gore ahmakliktir ve ciddi sorgulanmalidir ? o kadar buyuk bir kaynagi, fiyata bakmaksizin ulkeden cikmaya kendini adamis bir yurtdisi fonun emrine sunulmasi ve adamlarin isinin kolaylastirilmasi ayri bir muamma ??!!!
bu kadar buyuk bir hazir kaynagin alternatif getirisine bakildiginda sacmaligin boyutu daha da anlamli hale geliyor bence ... sahsi fikrimdir
ama akilli adam isi degil, evet bizim hosumuza gidiyor olabilir adam hissesine sahip cikiyor demek baska buyuk resme bakmak baska bir sey gibi.. bu banka yoneticilerinin itibara yonelik baska hamle yapmasi lazim
saygilarimla
Asla yatýrým tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
is bankasinin Caa1 derecesi verilmesinin sebebi Turkiye nin notu yuzunden
is bankasinin Caa1 derecesi verilmesinin sebebi Turkiye nin notu yuzunden
...
Moody's derecelendirme sistemine ait olan bir deðerleme ifadesi caa1 . Ancak moodys'e ait 28 aðustos 2018 tarihli bankalarýmýzýn deðerlendirilmesinde Ýþbankasý caa1 deðil, onun üstü bir not olan b3.
Notu B1 den b3'e indirilmiþ olup aþaðýya moodys'in bankalarýmýza verdiði not cetvelinin bir kýsmýný ve bu notlarýn anlamlarýný ekliyorum:
(beyaz olan kýsýmlar önceki not, gri kýsýmlar yeni notlardýr)
Moody's derecelendirme sistemine ait olan bir deðerleme ifadesi caa1 . Ancak moodys'e ait 28 aðustos 2018 tarihli bankalarýmýzýn deðerlendirilmesinde Ýþbankasý caa1 deðil, onun üstü bir not olan b3. Notu B1 den b3'e indirilmiþ olup aþaðýya moodys'in bankalarýmýza verdiði not cetvelinin bir kýsmýný ve bu notlarýn anlamlarýný ekliyorum:
(beyaz olan kýsýmlar önceki not, gri kýsýmlar yeni notlardýr)
Benim bildirdiðim not dereceleri sanýrým Fitch Rating içindi. Onu da belirtmekte fayda var.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri