-
Erdoðan sonuç bildirgesinde ateþkes ilaný ile ilgili deðiþiklik istedi,
Putin olumlu bakmadýðýný söyledi. Bu toplantýda silahlý güçler olmadýðý için onlarýn adýna konuþup bildirgeye baðlayýcý bir karar yazamayýz dedi.
Ancak 3 lider de tüm savaþçý gruplardan silahlarý býrakýp ateþkes ilan etmelerini istediklerini sözlü olarak bildirdi.
-

Originally Posted by
rxpu
Putin olumlu bakmadýðýný söyledi. Bu toplantýda silahlý güçler olmadýðý için onlarýn adýna konuþup bildirgeye baðlayýcý bir karar yazamayýz dedi.
Ancak 3 lider de tüm savaþçý gruplardan silahlarý býrakýp ateþkes ilan etmelerini istediklerini sözlü olarak bildirdi.
Tmm iste olay cozuldu
Kýsmen
Bundan sonra caddebostan sahilinde Frappuccino icen picinolar
Sokak kavgasý ederkene iki kez dikkat etsin
Karsýsýnda iyi egitimli Bi savaþ kopeði olabilir
Nezaket hep iyidir zate
-

Originally Posted by
Moruk
Tmm iste olay cozuldu
Kýsmen
Bundan sonra caddebostan sahilinde Frappuccino icen picinolar
Sokak kavgasý ederkene iki kez dikkat etsin
Karsýsýnda iyi egitimli Bi savaþ kopeði olabilir
Nezaket hep iyidir zate
Aslýnda itirazýn kendisi de diplomatik bir hamleydi. Son aþamada bu tür bir itiraz yapmak aslýnda, ben oradaki gruplarýn önemli bir bölümünü sizin yönlendirdiðinizi biliyorum , o nedenle ateþkesi de saðlayabileceðinizi biliyorum ve bunu yapmanýzý istiyorum dedi. Burada Amerika'ya da göz kýrpmýþ oldu.
Putin ise onlar burada deðiller, biz sadece bunu tavsiye edebiliriz diyerek yine diplomatik bir cevap verdi.
-

Originally Posted by
rxpu
Ne ateþkesi imiþ yahu,
azýlý teröristler burada kýstýrýlmýþ iþte ne güzel olmuþ!....
Bu mikroplar dünyaya yayýlmadan burada topluca yok edilmeliler..
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri