Bu örnekler çoğalır gider.
Son durumda kaldiracli piyasa sundular önümüze ve ben dahil o piyasalarda açık hedef konumundayiz. Bazı arkadaşlar doların son hamlesinde battı hatta borclandilar.
Yine ses soluk yok, yine perişanlık.
Pehhhhhh!
Bu örnekler çoğalır gider.
Son durumda kaldiracli piyasa sundular önümüze ve ben dahil o piyasalarda açık hedef konumundayiz. Bazı arkadaşlar doların son hamlesinde battı hatta borclandilar.
Yine ses soluk yok, yine perişanlık.
Pehhhhhh!
Topik yeni gözüme çarptı. en az 1000 sefer aynı duruma düstüm. mc seviyesinde ne ise otomatik kesildi. sözleşmede dahi var. aracı
kurumları kendi hatalarını yıkamazlarda.......yatırımcıya her zorlugu çıkaktırlar. en iyisi mahkemeye vermek olacaktır. konuya hakim avukat bulmalararı gerekmektedir ayrıca bu konuda 2016 yılından beri BİLİRKİŞİLİK başlamıştır. internetten bakarlarsa yüzlerce menkul kıymetler türev piyasalar bilirkişisi var. bilirkişiyi mahkeme atıyor. bende elektronik konusunda bilirkişiyim. Allah yardımcıları olsun.
Yazdıklarım yatıırm tavsiyesi değildir.
Herkes bayramını / tatilini / eğlencesini yeterince gönlünce yaptı mı?
#VioptaHesabıEksiBakiyeOlanlar sizin bayramınız nasıl geçti ?
Beden Sağlığınız veya ruh/akıl sağlığınız hala yerinde mi?
Bear_Bull
@BearBull26
Ha bu arada UNTAR'ı da millete canlı yayında nasıl geçirdiklerini de gördüm. Dost gibi görünen düşmanlar vardı başlığında... Bu insanları asla unutmadım unutmayacağım da...![]()
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
bir gelişme var mı acaba ??
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Ben kafayi siyirdim yarin olsa da avukatla gorussem diye bekliyorum. Siz birsey ogrenebildiniz mi. Bor arkadas yazdi bana hanimla gorustuler. Ben denizdeyim. Pazartesi avukatla gorusup ortak hareket edecegiz ve sizi de bilgilendirecegim. Ama numaranizi bulamadim yazdim demistiniz.
Bear_Bull
@BearBull26
İhlas Finans vardı, hala holdingi ayakta... Battıktan sonra düzgün birşekilde tasfiye olsa, yine biz paramızı alırdık... Ne oldu? Katılım bankacılığı lisansı dahi geçmiş yıllarda devredilseydi, yine paramızı alırdık... Ne mevduat sahipleri, ne biz hissedarlar paralarını alamadı.
Birlikte olundu, borsada da batmadı, devletin kurumları batırdı ve bitti...
Yer İmleri