Selamlar. Hisse kaça gelirse tekrar alým yapýlabilir? Son geliþmeler nedir?
Farklý bir sitede yorumlarý okuyorum Kul Mehmet diye biri var çok olumlu çok pozitif sanýrsýn þirketin sahibi... Kulsan kul gibi davran, çekil köþende bekle, hisseyi nerden istersen sat .. Bu kadar algý niye? Sanýrým hisseyi pazarlayan onun gibi birileri daha var.. Normal bir ky günde bir bilemedin iki kere yazar
Algýcýlarýn elinde kukla olmuþ caným borsamýz..
Galip gilleri enver gilleri derinhisse gilleri ve onlar gibileri temizlemeden daha çok can yanar..
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
Ayný tayfa hisse tabanda þimdi alýþlarý tavana yazýn diyor. Vay arkadaþ manipülasyona bak.
Tabandan alacaðýn hisseyi tavandan aldýrmaya teþne oluyorlar sonra da ky dostuyuz diyorlar. Yatacak yerleri yok..
Verirse tabandan alýn, tavandan bulaþmayýn diyen yok.. Rezillik dizboyu...
Ellerindeki malý 5.42den satamayanlar 6.62den satacak alanlar da yaya kalacak veya þansa az da olsa karla çýkacak, tahtacý izin verirse..
Bir de burdaki site yöneticilerine laf edip sataþanlar var. Yahu burdaki site yönetimi melek melek. Adam gibi adamlar !!!
Son düzenleme : Limoncu; 27-10-2020 saat: 16:10.
Bilginin demode olmasý, singularity bu zaman da hem de bana oldu :D Valla kendimden utanýyorum.
Þimdi buraya bakýyorum, mynet e bakýyorum twitter a bakýyorum. Kaðýt 9 Tl civarý oldu oh diyorum operasyon daha yolun baþýnda parayý 4-5 katlarýz kimsede týk yok diyorum. Sonra buraya limoncu kardeþ yazýyor ve bir isim veriyor. Bakýyorum hemen milleti nerede gazladýklarýný ve mallandýrdýklarýný anlýyorum. Geçmiþ olsun bana(( Parayý sanal olarak ikiye katlamýþtým ama görünen o ki parayý Allah korusun yarý yarýya kaybedebilirim bile. Yazýk valla bizim millete hiç akýllanmaz uslanmaz.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Malûm sitedeki Kul Mehmet ve yardakçýlarýný ve bi dolu ky yi görünce artýk hiç alasým gelmiyor hisseyi..
Yönetimsiz forumlarýn ne kadar tehlikeli olduðunu bi kere daha tecrübe ettim.
O yardakçýlar burada cirit atamazlar çünkü forum yönetimi anýnda cezayý keser engeller..
Tek fiyatta her zaman havuz grup veya tahtacý kazanýr, malý satýþta görürse alýr tavana götürür, alýþta görürse verir tabana indirir.
Yani kýlýç savaþýnda kynin gözler kapalý..
Artýk bedelliler sos vermeye baþladý Ýttifakhol. da çok pis öptüler. Ýhgyo da aynýsý oldu. Temkini elden býrakmamak lazýmRedmi 4X cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri