Originally Posted by
çarþamba55
Bu tezine katýlmýyorum. neden mi? 2014 den önce hisse patron tarafýndan 5,50 lere çekildi ve satýldý. ondan sonra kaðýt evet 0,90 larý gördü ve 0,90 lardan patron 250 bin adet olarak yaklaþýk 1500000 adet alým yaptý bu alým 2 lere kadar sürdü. kaðýt ankaralýlar tarafýndan 3 lere götürüldü. ama patron satmadý spek kendisi sattý ve 3 lerden buralara geldi. ama 2014 kasým ayýndan bu yana patron hissesi her gün arttý bu nedenle 1-2 arasý aldýðý kaðýdý ne diye tekrar 1,50 -1 arasý satsýn. burada yorum yaparken milleti korkurtma ve elindeki malý kapma yönünde yorum yapmayýn. benim için farketmez bu hissede kurularla birlikte 4 yýldýr ne darbeler ne vadireler atattýk. aldýk sattýk . 15 temmuz darbesinden sonra bir haftada 110 bin zarara girdim bekledim 321 bin kara sattým. þimdi tekrar 1,40 -1,50 arasý toplamaya baþladýk. giderse iyi olur . gitmezse bekleriz acelemiz yok. biz yatýrýmcýyýz günlükçü deðil. ne diyorum biz buradayýz kurularla birlikte tekrar bu hisseyi güzel yerlere götüreceðiz. YTD.
borsoda su klasik soyleme de bayýlýrým ha elindeki malý kapmak icin yorum yapmayýn lafa bak
patronun maliyeti 0.50 dir bu kagýtta kagýt adamýn degilmi 0.50 ye bassa kim ne diyecek kim ne yapacak ..bak 1.62 istedigin kadar veriyorlar isteyen isterse 100 000 lot alsýn tutan varmý yok ben 1.20 den alýrým
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
Yer Ýmleri