Madem domates biber muhabbetleri olmuþ. Þu haberi de ekleyelim o zaman. Sonuclari piyasaya ne kadar etki eder bilemem.
EURO 2024 için hazýrýz! Türkiye için tarihi gün...
Türkiye ve Almanya'nýn aday olduðu 2024 Avrupa Futbol Þampiyonasý'ný (EURO 2024) düzenleyecek ülke bugün belli olacak. EURO 2024'e ev sahipliði yapma hakký kazanan ülke, UEFA'nýn Ýsviçre'nin Nyon kentindeki merkezinde TSÝ 15.45'te baþlayacak törende açýklanacak!
KÝM OY KULLANACAK?
UEFA baþkan ve yardýmcýlarý ile UEFA yönetim kurulu üyeleri, Türkiye ile Almanya arasýnda bir seçim yaparak EURO 2024'ün ev sahibini belirleyecek.
UEFA Baþkaný Aleksander Ceferin, baþkan yardýmcýlarý Ýsveçli Karl-Erik Nilsson, Portekizli Fernando Gomes, Ukraynalý Grigoriy Surkis, Ýtalyan Michele Uva ve Ýngiliz David Gill ile UEFA yönetim kurulu üyeleri Polonyalý Zbigniew Boniek, Macar Sandor Csanyi, Ýrlandalý John Delaney, Ýsviçreli Peter Gillieron, Fransýz Florence Hardouin, Bulgar Borislav Mihaylov, Ýspanyol Juan Luis Larrea Sarobe, Hýrvat Davor Suker, Hollandalý Michael van Praag, Ýtalyan Andrea Agnelli, Ýngiliz Ivan Gazidis seçimde oy kullanacak.
https://www.mynet.com/siirt-te-hdp-l...a-110104422172 döviz fiyatý yazarken dikkat
350,000 marifetli hesapta deðerlendirdiðim para için aylýk oranlarý sordum. Þiþli bölgesindekilere sordum.
Akbank 24
Teb 25
Vakýf 25
Halk 26
Akbank sendikasyon kredisinin usd bazýnda maliyeti %5,6645.
çinli tatwah, türk telekom'daki %55 spv hissesini almak için görüþüyor -kaynaklar, bn- bloomberg ht
ÇÝNLÝLER GELÝYOOOOORRRRR !!!
Yer Ýmleri