2001 krizinde iflasa düþen 22-23 civarý bankadan birinde parasý olan ne kadar zamanda çekebildi? faiz kaybý ana para kaybý oldu mu? Enflasyon anaparayý eritti mi?
Bankada o sýralarda yüklü parasý olup bu durumu yaþayan varsa bizi aydýnlatýrsa seviniriz forumca.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yakalayan %300-400 le faiz baðladý. Ýþbank 300-400 faiz uyguladý bir kaç gün abank 9500 uyguladý. Demir imar gibi bankalarda parasý kalan oldu. Kalmasýndan Ziya’da o günü yaþamak paradan önemliydi. Sonra faizler 180 olarak bir kaç zaman gitti. Taki 10 lara kadar 17 yýlda geriledi.
26 nýn altýnda para baðlayan kerizdir ben banka dolaþýrken 19 la baðlayanlara þahit oluyorum yapmayin guzel kardeþim1350 tl alacaðina neden 1000 yl ye tav oluyorsun azmi aradaki fark 350 tl
HUAWEI KII-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
360 bin TL için faizlerin düþme ihtimaline karþýlýk yýllýk en iyi vereni bulup vadeli TL ye atmak istiyorum sanki düþecekmiþ gibi geliyor faiz oranlarý bir kaç ay içinde. Yüzde 25 iyi midir yapý kredi veriyor. Sanýrým tezgah altý denilen oranlar var bir de bu oranlar Ýnternette yok bunlari banka þubesinden yuzyuze görüþmede mi veriyorlar?
Arkadaþlar ben ekim ayýnýn 3 de enflasyonun çok fazla gelecegine inanýyorum buna istinaden de dolarýn yükseleceðini dolarý dizginlemek için de faizlerin 30 lara yükseleceðine inanýyorum.
Þekerbank gunlukte 25.25 veriyor
HUAWEI KII-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri