5.85 diyo mubarek
syg,
5.85 diyo mubarek
syg,
Dün olasý senaryomu yazmýþtým.Bugün de þunu paylaþayým.Eðer býrakýlacaksa 12-13 'e kadar olay biter ama saat 4-5 olmuþ daha haber yoksa o zaman adama yüklü ceza geliyor,piyasalar kapanýnca karar çýkacak diye tahmin ediyorum...YTD....
Doktor deðilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVÝRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AÞIÐI
CUMHURBAÞKANLIÐI BÜTÇESÝNE YÜZDE 233 ZAM YAPILDI
Cumhurbaþkanlýðý'nýn 2019 yýlý bütçesi bu yýla göre 3.3 kat, diðer bir ifadeyle yüzde 233 oranýnda artýrýlarak 845 milyon liradan, 2 milyar 819 milyon liraya çýkarýldý.
Günaydýn herkese, kendime mukayyet olmakta zorlanýyorum. Sanki fýrsat geldi ve ayaðýmla tepiyor gibi hissediyorum kendimi bu dolar kuru aklýmla oyun oynuyor benim. Ters köþe olursak bu tarihi hayatým boyunca unutmam herhalde.
Alman büyük bir firmanýn distribütürlüðünü yapan bir arkadaþým Alman firma bize Ekim ayýnýn ortasýndan itibaren Euroyu 6 $ ý 5-5,3 aralýðýnda hesaplamalarýnýzý yapýn dediðini söyledi
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
https://www.aktifbank.com.tr/tr/bire...nsferler/swift
Alýcý bankanýn keseceði ücret hariç ücretsiz yazýyor.
Yazýlarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir
Yazýlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir...
Yalnýz bu iþin sonu iyi deðil TL mevduat yapan herkes dolara geçmeyi planlýyor. Bunun karþýsýnda merkezin mutlaka yapýlacak toplantýda faiz arttýrmasý lazým yoksa izlediðimiz filmi tekrar izleriz.
Yer Ýmleri